Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Pitesti

Reply

Thread Tools
Old 15-11-10, 16:27   #61
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Duminica 14 noiembrie 2010 Liniute la Stadion

Quote:
Originally Posted by robert_bobik View Post
Bobby recunosc ai castigat dar doar o cursa!!!!ai vazut cutia me ce a 2-ua avea(nici macar o cursa nu am putut da a 2-ua cum trebuia,toti au auzit carait de 2-ori in treapta 2deci am pierdut tot tot ce era mai importat(nu suntem unu din arad si unu din constanta e vb de 15 kg intre noi si primu lucru knd am sa fac masina te voi cauta)doar asa sa ma simt yo bine!!!bafta pe viitor
Nu vreau sa par carcotas, nu stiu ce motor si ce putere are masina ta insa e departe de ce spui tu. Daca masina imi mergea cum probabil ai auzit tu ca mergea in trecut....nu stiu daca luam bataie in grupa de la mai mult de doua masini. O sa verific ce are.....daca reusesc sa o pun pe picioare oricand ne mai dam. Eventual poti sa o aduci pe a ta sa vedem ce are. Chiar si pe treapta 1 206-le a fost mai lesinata ca a mea. Gandeste-te ca motorul meu are 4 ani de curse....plus omorul zilnic care il ia. Eu demult o suspectez de lipsa de compresie...dar nu ma mai dadusem demult la linii.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-10, 19:52   #62
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Sa fim sincer, masina lui bobi nu a mers deloc bine ieri...si eu stiu pt ca am condus-o cand meargea bine...si am si vazut o la curse, 206 ala cred ca lua bataie si de la logan 16v!!
Old 15-11-10, 19:57   #63
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Eu cand v-am zis ca mi-o da si un logan nu m-ati crezut. Oricum am stat si analizat situatia si nu e chiar roz. Sper sa nu fie asa grav cum pare si sa fie decat segmentii.
Nu-i nimic alin....ai 1-0 , victoria e victorie
Old 15-11-10, 21:36   #64
5inci
Peugeot Driver

Stage 5

5inci's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]

Ce greutate are opelu ? Inafara de fise si ce ai mai spus , acum suspectezi motorul ? Sper sa o repari , lovele sa fie
5inci is offline   Reply With Quote
Old 15-11-10, 21:39   #65
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Greutatea din talon? In talon scrie 970..dar ralitatea e crunta....1040 de kg fara interior, doar cu scaunele fata. Motorul il suspectez mai demult.....dar acum prea se leaga multe. sper sa nu gsesc vreun piston p|zdit
Old 15-11-10, 23:34   #66
robert_bobik

Stage 5

robert_bobik's Avatar

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
Nu vreau sa par carcotas, nu stiu ce motor si ce putere are masina ta insa e departe de ce spui tu. Daca masina imi mergea cum probabil ai auzit tu ca mergea in trecut....nu stiu daca luam bataie in grupa de la mai mult de doua masini. O sa verific ce are.....daca reusesc sa o pun pe picioare oricand ne mai dam. Eventual poti sa o aduci pe a ta sa vedem ce are. Chiar si pe treapta 1 206-le a fost mai lesinata ca a mea. Gandeste-te ca motorul meu are 4 ani de curse....plus omorul zilnic care il ia. Eu demult o suspectez de lipsa de compresie...dar nu ma mai dadusem demult la linii.

Intra pe robert_bobik id-ul meu sau lasa un msg cu id tau si vorbim poate cunosti un mecanic mai bun sa vad ce are cutia me!!!bafta
robert_bobik is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 01:40   #67
09shh

Stage 3

09shh's Avatar

Multumim fes......si ca de fiecare data luam cate un premiu..... bmw e30 grupa E (LKS).....cine cine Night Angels..cine cine vine Night Angels
09shh is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 23:16   #68
FeS

Stage 5

FeS's Avatar

Member of:
[Opel]
Talking Re: Duminica 14 noiembrie 2010 Liniute la Stadion

LKS-ul este grav rau...si spun asta dupa ce am avut ocazia sa-l conduc
ce-i mai trebuie ar fi o suspensie si ca noul proprietar sa se obisnuiasca un pic cu el
FeS is offline   Reply With Quote
Old 19-11-10, 09:39   #69
CrisKGS

Stage 2

CrisKGS's Avatar

Member of:
[DACIA]

Suspensia moale chiar l-a avantajat la liniute . Aderenta mult mai mare cu suspensia moale.
CrisKGS is offline   Reply With Quote
Old 12-01-11, 00:48   #70
ciupene

Stage 1

Quote:
Originally Posted by FeS View Post
LKS-ul este grav rau...si spun asta dupa ce am avut ocazia sa-l conduc
ce-i mai trebuie ar fi o suspensie si ca noul proprietar sa se obisnuiasca un pic cu el
amicul meu ... LKS are o suspensie ideala pentru el ..... dak ar fii tare s-ar duce cutia de transfer ca sa shtii....... shi 2 nu intzeleg cum ar trebuii sa ma mai obishnuiesc cu el ..... ca nu prea am auzit sa fii facut performantze pana acum la predecesorii lui proprietari.......ce e rau ( faptul ca shi eu l-am vandut ).... cu toate ca sper sa il recuperez pana in primavara .... shi sa il bag la o cura de slabire ....

bafta
ciupene is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -