05-05-10, 14:35
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Benzina Rompetrol
De curand am alimentat cu benzina efix de la statia din Craiovei si am observat ca avansul imi "tacane". La inceput am crezut ca e ceva in neregula la masina dar ulterior am aflat ca si alt prieten a patit la fel. S-a mai confruntat careva cu problema asta? Sa stiu daca "desfac capota" sau nu
|
05-05-10, 17:04
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT]
|
Re: Benzina Rompetrol
De la inceputul anului am inceput sa alimentez numai la Rompetrol,dupa recomandarile mai multor prieteni "automobilisti".Si la mine "tacane" avansul cand sunt intr-o treapta superioara si motorul este sub turat.Sincer eu credeam ca problema e la masina,niciodata nu m-am gandit ca ar putea fii din benzina.P.S. alimentez tot de la statia de pe Craiovei.
05-05-10, 22:05
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Asa imi tacane si mie!... Si tot de la Rompetrol Craiovei alimentez... Nu ma gandeam sa fie de la benzina!... Credeam ca am avansul prea mare...
|
|
|
06-05-10, 10:32
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Sa strigam in cor "Rompetrol te iubim" )
Sfat...epuizati benzina care o mai aveti de la ei.....apoi schimbati pompa.....eu cred ca incerc Agip....luati bornele de la bateria 1/2 ora sau resetati calculatorul si sa speram ca scapam de tzacaneli . Eu unu am scapat
|
|
|
06-05-10, 19:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Bobby, nu incerca Agip, eu dupa Agip am folosit subst pentru curatirea injectoarelor si m-am jurat ca nu mai bag de-acolo.
Eu alimentez de la Rompetrol Fratii Golesti si nu tacane nimic, merge normal, dar dat fiind faptul ca pretul benzinei e deja nesimtit o sa mai trec pe la Petrom, sa-i mai vizitez si pe ei )
|
|
|
06-05-10, 19:55
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Am "trecut" azi si pe la lukoil....tot se mai aude ceva....cred ca a venit vremea ca modificarile sa isi spuna cuvantul.....si nu am decat sa trec iar pe benzina cu cifra octanica mare . Oricum tzacanitul e mul mai mic decat cu benzina rompetrol. Culmea ironiei...am zis sa merg cat pot de mult ca sa consum benzina...si a inceput sa se ingatuie fix in dreptul rompetrol craiovei )) dar am urcat usor usor spre petrom ....insa doar pana la lukoil am ajuns :P
|
|
|
07-05-10, 01:07
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
In lukoil nu am deloc incredere, dar am auzit ca la Mol benzina este buna. Acum sincer, nu am curaj sa incerc, nu vreau sa ajung ca TDI-stii sa trec pe lista consumabilelor injectoarele...
|
|
|
07-05-10, 10:21
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Ieri am alimentat de la Petrom si cum ai zis si u Bobby nu prea se mai aude asa tare takanitul... cred ca mai aveam vre-o 10 l de la rompetrol in ea si am mai alimentat de 30 Ron si d'asta inca se mai aude (cred)... Sper sa scap de acel zgomot de la motor... Intrebarea e de ce tacane cu benzina aia?
|
|
|
07-05-10, 11:31
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Benzina proasta. Eu merg de ceva vreme in configuratia actuala...si ma asteptam sa tzacane....insa surpriza....nu tzacanea deloc. Chiar luadam "electronica" facuta de neamt...si ma amuzam de altii care cu chip pus le tzacane. Dumnezeu m-a pedepsit si pe mine acum . Plm trec pe super 99 sau omv carrera si gata.
|
|
|
07-05-10, 23:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Benzina Petrom = Benzina OMV. Si stiu asta din surse FOARTE sigure. Am si vazut cu ochii mei cum cisterna care alimenteaza Petromul face next stop la OMV.
Diferit este doar diesel-ul Alpine Diesel OMV, care este acelasi cu cel din Austria.
|
|
|
08-05-10, 01:03
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
eu am mers 30.000 cu rompetro....acum...de aproape 10.000 merg cu petrom....concluzia....ultimul plin l-am facut cu super tech de la agip...este super tare ebnzina lor...cu cea de la rompetrol tacaneau injectoarele de le apucau dracii si consuma mult, iar cu cea de la petrom am futut un injector...deci...sfatul meu...mol sau agip rules
|
|
08-05-10, 13:33
|
|
Stage 3
Member of: [FullSpeed Racing]
|
OMV carera 100.
Mergetzi mai putin dar bine
|
|
|
19-05-10, 13:00
|
|
Stage 3
|
eu merg de ceva timp pe rompetrolu de langa euromall si sunt multumit.lukoil la pamant
|
|
|
11-06-10, 11:52
|
|
Stage 5
|
eu unul am avut numai bmw-uri si am incercat toate tipurile de benzina. cea mai buna benzina, dupa parerea mea, ramane omv sau petrom-v. cu celelalte benzinarii am avut mereu probleme, nu tragea motorul.
|
|
|
|
|