Multumim frumos,si masina ta a lasat o impresie foarte buna....pe viitor speram ca buburuzele sa lase o impresie mult mai buna tuturor,fiatul 850 va intra in lucru din nou,acum si la interior
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Tuning Pitesti S4C
Quote:
Originally Posted by 25 ADY
Multumim frumos,si masina ta a lasat o impresie foarte buna....pe viitor speram ca buburuzele sa lase o impresie mult mai buna tuturor,fiatul 850 va intra in lucru din nou,acum si la interior
Multumim Robert si cu cea mai mare placere esti invitatul meu sa o vezi mai ales ca broscuta(sau broasca dilie) cum ii zicem noi va intra din nou in garaj si din calculele noastre la anul va iesi pe strazi si completa,exterior+interior.....
Ceva lucrari de astazi....reparat carena spate yamaha aerox,portbagaj clean logan faza 2 si modificat grila fata logan faza 2(scoasa stema si unite dungile intre ele)
hahaha......ADY ai adus tuningul la mioveni pe loganul ala)))adica aproape de mioveni.....frumos CLEAN......tre sa ne apucam intr-o saptamana 2 maxim si de haionul meu......bafta si frumoase lucrari
Nu stiu daca o sa vin duminica pentru ca nu o sa fie gata masina(astept de vineri un electrician dar nici pana astazi nu a venit sa imi faca instalatia toata(sunt slabe sanse sa o termin saptamana asta(poate daca e sa vin dar fara masina.....bafta
Ceva lucrari de astazi....reparat carena spate yamaha aerox,portbagaj clean logan faza 2 si modificat grila fata logan faza 2(scoasa stema si unite dungile intre ele)
ati facut cea mai buna treaba cu grila fata.
bravo!