Quote:
Originally Posted by AG_91_DOR
AG-22-VIN, ce ai facut tati la curtea berarilor in fata, ce s-a intamplat?
|
Am facut poc, ce sa fac
Veneam dinspre nr3 si nu mi-a dat prioritate un polo care cobora de sus dinspre tribunal. M-a luat in dreapta fata, m-a aruncat pe trotuar si am rupt 7 stalpisori.
N-a fost ranit nimeni, eu nici n-am simtit nimic in masina mea deci e ok. Nu sunt nervos, tamponari se intampla tot timpul, atat timp cat nu pateste nimeni nimic nu-i nicio problema, pentru daune la masini exista asigurari si service-uri bune. Doar ca a venit intr-un moment mai prost, luni am examen
Masina lui e destul de naspa, nu stiu daca mai merita s-o repare, iar a mea a inghitit-o in roata deci asta s-a lasat clar cu brat rupt, caseta de directie dusa, trager putin deplasat, evacuare rupta de la stalpisori si cine stie ce-o mai fi si la roata stanga, care a incasat bordura; plus elemente de exterior. In fine, asta-i doar ceva ce-am constatat pe moment, maine vine inspectorul de la asigurari si vedem mai clar iar dupa ce o desface o sa stiu tot. De facut se face ca inainte, dar o sa iasa un deviz gras. Bag si cateva poze (nu se intelege mare lucru din alea facute noaptea, dar aia e); a se observa in ultimele 2 cum stau rotile din fata