Buna ziua tuturor pasionatilor de marca...."BMW"
Este prima data cand postez aici si ma bucur cand vad asa multi impatimiti BMW ceea ce spune f mult.
De mult timp mi-am dorit sa pot pune la "bataie" un BMW la coasta adica la VTM.
Visul s-a implinit anul acesta cand am achizitionat din Germania un BMW 530i V8 pe care impreuna cu cumnatul meu am incercat ca niste amatori sa-l transformam intr-o masina de competitie adica de VTM.
Dupa aproape 2 luni de munca am reusit sa participam la VTM-ul de pe Rasnov unde masina s-a dovedit f fiabila si asezata, dar inca f greoaie.
LA anul incepand cu luna aprilie vom incerca sa participam la cat mai multe competitii de acest fel, bineinteles cu modificarile care se impun si de care ne-am dat seama la acesta prima etapa de VTM.
Multa lume a privit cu indoiala ca o masina asa mare si grea va reusi sa faca fata unei asemenea competitii.
Noi insa am fost f incantati si multumiti de cum s-a comportat masina chiar asa in prima faza de modificari.
Mai avem mult de lucru la masina, dar mergem pe ideea ca un E34 poate fi folosit in astfel de competitii cel putin la fel de bine ca multe alte marci consacrate in acest sport.
Astept de la voi pareri si sugestii.
Va multumesc