Aici cateva poze cu noul 530xd... Masina are pachetul M full si e ultimul model, cu facelift!... in rest... 235 CP; 6,6 [6,8] sec pana la 100Km/h; 500 Nm; 1735 Kg...
& No Speed Limit !
frumoasa masina....dar tin sa te dezamagesc ca masina nu are pachet M....este doar faceliftul... si sora mea are masina identica cu a ta...)) multa bafta in continuare cu ea...)
frumoasa masina....dar tin sa te dezamagesc ca masina nu are pachet M....este doar faceliftul... si sora mea are masina identica cu a ta...)) multa bafta in continuare cu ea...)
pai cum sa nu aiba pachetul M frate... te-ai uitat la spoilere si praguri atent? si scrie M peste tot, praguri, volan, scaunele... tot e M
scrie BMW ) e M paket...dar nu e M veritabil pentru ca ala are niste prize pe aripi...poate la asta se referea
imi cer scuze....dupa cum zicea si supapa_jr eu am crezut ca prin pachetul M u zici ca e M5...ok...greseala mea...oricum e belea masina...am si eu una in familie si mere de rupe...bafta)
imi cer scuze....dupa cum zicea si supapa_jr eu am crezut ca prin pachetul M u zici ca e M5...ok...greseala mea...oricum e belea masina...am si eu una in familie si mere de rupe...bafta)
ms... si bafta si tie!... si pre cum spunea baiatul de mai sus... TRAIASCA BMW-urile!
Si acum in scurt timp o sa-mi mai apara in curte un M3... abia astept sa imi fac invartelile si sa mi-l iau!