Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-08-07, 19:31   #46
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: bimmerul meu - M5

alt defect nu gasesc masinii decat ramele de numere.. sunt de la Jocurile Olimpice ceva? sau iti place sa fii " tradator " ?
Alex-Rahova is offline  
Old 10-08-07, 23:40   #47
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

faina masinuta felicitari
central is offline  
Old 17-08-07, 17:59   #48
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Nu vrea autorul sa mai posteze
TheMendacious is offline  
Old 17-08-07, 20:58   #49
florin83
BMW Driver

Stage 5

florin83's Avatar

sah mat )
florin83 is offline  
Old 17-08-07, 21:26   #50
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Intrati pe Piatra Neamt sa vedeti ce spune omul acolo. Eu am fost sigur ca nu e M5 dar nu am vrut sa contrazic. Si daca e 540i tot e ceva!
La rubrica ,,poze M5''
Old 17-08-07, 23:23   #51
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by ESPinoza View Post
am eu asa o presimtire ca nu o sa mai psteze "proprietarul" de m5
wow esti tare.... sa indeplinit mai ai si alte presimtiri??

iar 1500 de lire pt un numar ce in engleza se tarduce toaleta, miroase urat rau..nu prea cred...
26WRC is offline  
Old 18-08-07, 00:31   #52
Ciupanezu_1987

Stage 4

M-as mira sa fie M5 masina...oamenii care au M5 in Anglia nu-si pierd vremea pe 4tuning sa impresioneze aiurea copiii
Ciupanezu_1987 is offline  
Old 19-08-07, 22:25   #53
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by Ciupanezu_1987 View Post
M-as mira sa fie M5 masina...oamenii care au M5 in Anglia nu-si pierd vremea pe 4tuning sa impresioneze aiurea copiii
din cate stiu eu 4tuning e un forum de pasionati auto&tuning deci e posibil sa vina cineva sa ne impartaseasca astfel de pareri, dar trebuie sa iti dau un pic dreptate, prea multi copii de aburit in ultimul timp.

ontopic:

Quote:
Originally Posted by Bogdan_Irimia View Post
Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut.
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Un proprietar de m5 nu pot sa cred ca poate afirma asa ceva.

Bravo baieti pt descoperire

Last edited by Bogdan_mb; 19-08-07 at 22:28.
Bogdan_mb is offline  
Old 25-08-07, 22:58   #54
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheMendacious View Post
In primul rand daca era vb de ceva "la misto" punea un 520d sau o motorizare slaba nu una asemanatoare ca sa zic asa ... cat despre oftica noastra aici cred ca te-a luat gura pe dinainte , trebuie sa ne exprimam parerea pt ca e vorba de un forum totusi si nu putem sa mancam toate gogosile care apar pe forum doar de dragul omului respectiv ca are o replica de M ... si va zic eu ca este hidramata m5 hidramat .

despre proprietar cred ca acum cauta un M la culoare ca sa ii faca poza la motor sper sa se vada si numarul in poza daca nu il schimba si pe ala

de ce sa nu fim sinceri si corecti ? daca am o pisica 1.8 coupe si zic ca e M sunt mai presus in fata cuiva ? eu zic ca nu
tre sa recunosc ca e motor de 1.8 care de fapt nu exista la seria 5, dar asta ca sa fie domnu' multumit
nu stiu cum arata ceasul putin ciudat pt tine.
ceasurile la M5 intre anii 99-00 deci prima serie de e39 m ,au avut ceasuri negre.dupa 2000 au aparut nuanta gri
poza la motor...o sa te trezesti ca nici pozele nu-mi apartin )
as putea sa filmez dar pt faptul ca tu stii mai bine decat mine ce masina am...nu ma face decat sa renunt la incercarile de a te convinge.
Sper ca intr-o zi sa avem ocazia sa impingem o liniuta.
Vis avis de numar.Am incercat sa-ti explic:am scris ce am vrut eu la numar.Puteam sa nu scriu nimic.Si pt cultura ta generala: M5 E39 pana in 2004 au fost V8.

Dar ca sa nu ma mai contrazici pe mine, ai putea da o raita pe un forum bmw sau sa dai un telefon unor reprezentanti bmw si iti vor confirma.

Sincer sunt deschis la orice fel de replica sau sugestie din partea ta.Ma bucur ca ai caracter si esti si foarte ambitios continuand sa dovedesti ceva de fapt existent doar in mintea ta.
Bogdan_Irimia is offline  
Old 25-08-07, 23:02   #55
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
wow esti tare.... sa indeplinit mai ai si alte presimtiri??

iar 1500 de lire pt un numar ce in engleza se tarduce toaleta, miroase urat rau..nu prea cred...
un alt roman. )
mai sunteti ma?)

v-am pus poze cu cls-ul decapotabil si tot nu m-ati crezut.) )
ati avut o presimtire gresita la faptul ca nu voi mai posta.

Pt cel care a spus ca cei din anglia nu stau pe forum:incearca sa mai citesti si tu pe ici pe colo fara sa iti asumi anumite pareri.
Bogdan_Irimia is offline  
Old 25-08-07, 23:21   #56
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

ciupanezu facand aluzie si la restul forumistilor,adica voi nu sunteti prea "decenti" ca va pierdeti vremea pe forum) ) )

astfel de oameni sunteti si sincer asta este singurul motiv pt care nu am intrat la sectiunea asta.
wtcvictim...un proprietar de bentley poate afirma orice,la fel ca si becali ...chiar daca are ce are ...afirma ce-l duce capul.daca esti atat de ingust la minte sa crezi vreodata ca masina pe care o conduci te face mai destept sau mai putin destept...tin sa te anunt ca sunt foarte dezamagit.

Astept argumente din partea celor pe care-i duce capul si nu din partea unora care presupun cate ceva.
Merci pt comentarii oricum.
Bogdan_Irimia is offline  
Old 25-08-07, 23:45   #57
Ciupanezu_1987

Stage 4

Quote:
ciupanezu facand aluzie si la restul forumistilor,adica voi nu sunteti prea "decenti" ca va pierdeti vremea pe forum) ) )

astfel de oameni sunteti si sincer asta este singurul motiv pt care nu am intrat la sectiunea asta.
wtcvictim...un proprietar de bentley poate afirma orice,la fel ca si becali ...chiar daca are ce are ...afirma ce-l duce capul.daca esti atat de ingust la minte sa crezi vreodata ca masina pe care o conduci te face mai destept sau mai putin destept...tin sa te anunt ca sunt foarte dezamagit.

Astept argumente din partea celor pe care-i duce capul si nu din partea unora care presupun cate ceva.
Merci pt comentarii oricum.
Pai eu sunt in Romania nu in Anglia...daca as fi in Anglia si as avea nivelul de trai necesar pt a avea un M5 E39, masina mea fiind un E39 535i, nu as sta pe forumuri din Romania pt a-mi prezenta masina pt ca nu as avea nevoie de laudele nimanui
Din poze nu prea arata masina a M5 veritabil...dar uite si daca ar fi nu ma impresionezi cu nimic pt ca nu mi se pare ca ai facut ceva foarte special... ai avut banii necesari pt a-ti cumpara un M5 sh...ei bine pt astfel de oameni nu se face statuie si nu e nevoie de laude...
In plus masina nu are nimic pe dinafara original de M...
Proiectoarele nu sunt originale, bara fata nu e originala, grila fata nu e o originala, stopurile nu sunt originale, daca intr-adevar e M e cam tiganita...
Ah si pe placuta spate de inmatriculare de ce scrie M 540i V8??

Last edited by Ciupanezu_1987; 25-08-07 at 23:48.
Old 25-08-07, 23:51   #58
Ciupanezu_1987

Stage 4

Am vazut acum ce ai raspuns altcuiva referitor la placuta....nu prea tine ca argument.
Uite iti zic io cum poti sa ne demonstrezi ca e M5..posteaza ultimele 5 caractere ale VIN-ului...
Old 26-08-07, 13:45   #59
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
un alt roman. )
mai sunteti ma?)

v-am pus poze cu cls-ul decapotabil si tot nu m-ati crezut.) )
ati avut o presimtire gresita la faptul ca nu voi mai posta.

Pt cel care a spus ca cei din anglia nu stau pe forum:incearca sa mai citesti si tu pe ici pe colo fara sa iti asumi anumite pareri.
poze cu cls cabrio? inca crezi ca e adevarata? )))))) mai pune`o data sa vada toata lumea
ESPinoza is offline  
Old 26-08-07, 23:35   #60
maibunu

Stage 5

maibunu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

eu am vazut un quatroporte cupe
maibunu is offline