Uite, singura chestie care as face-o la masina: un spoiler ca la E3-ul din poza Si o sa incerc sa-l fac, e simplu, dupa parerea mea. Sau am sa apelez la un tinichigiu bun, ori din fibra...desi o sa ma cam rupa la bani
Si eu zic la fel, ca nu are rost sa faci altceva la ea.Si dupa parerea mea si jantele sunt exact cele care se potrivesc cel mai bine,eu nu le-as schimba.Sa ai parte de ea si sa o pastrezi cat mai mult fara necazuri
Jantele nici nu ma gandesc sa le schimb, arata extra pe masina. vreau sa pastrez aspectul original, doar ca vreau sa fie putin mai "fiara" in aspectul general, nimic mai mult..
salut.am citit acest topic si imi place foarte mult atat masina ta cat si modelul acesta.am gasit sa cumpar si eu un BMW acelasi model ca al tau cu motor de 2800cc si nu stiu ce sa fac.masina este de ceva timp trasa pe dreapta.arata bine ca aspect exterior.....
salut . am si io un bmw acelasi model care il dezmembrez. tablaria este f buna nu are pic de rugina si multe alte piese inafara de motor.daca stii pe cineva sau ai nevoie de ceva le dau de pomana 0740039243.