21-01-08, 15:47
|
|
Stage 5
|
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
scuza ma ca ti zic,da spatele e beton ...zici ca e M5 cu alta bara...
imi place toata masina da cand o vad din spate...ma uimesc...faci o alegere buna cu skimbarea jantelor..daca ii pui unele pe 19 si le faci tot negre cu buza rosie. . . .
|
21-01-08, 16:30
|
|
Stage 5
|
jantele cu care e acum incaltat mr CAT sint cele vechi vopsite negru cu rosu
am tot cautat pe net jante de 19 spectaculoase si care sa nu necesite vopsire
mai caut
|
|
|
24-01-08, 15:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Ma mira facptul k e prima data cand vad topicul desi am si eu masina aici si intru zilnic...dar oricum m-ai lasat puf felicitari pentru ce ai facut pana acum, mai ai mult pana departe dar nu au intrat zilele in sac urmatoarea miscare trebuie sa fie jante si supensie pentru k nu sta masina cum trebuie, io sunt adeptul JOS JOS JOS si trag ponoasele pentru ca a mea e FFF jos si nu avem drumuri pentru asta dar nu o sa o ridic doar pentru drumuri, exista casco si ii dam inainte
Iti urez bafta si oricum pentru niste jante cum vrei u , trebuie sa ai o suma de peste 1500 e si vei gasi, dak vrei iti dau mai multe siteuri unde vei gasi sigur, k suspoensie iti recomanda de la Supersport reglabila pe inaltime e in jur de 600 e si-a luat un prieten si e f ok tot pentru e39, si zicea cineva de crom pe BMW k nu merge, o sa atasez masinile unor prieteni sa-mi zica dak merge sau nu cromu , k poate sunt eu nebun si nu imi dau seama k defapt nu merge deloc )
Multa bafta Laura si da-i inainte k e de bine, aveti grija de voi
|
24-01-08, 19:45
|
|
Stage 1
|
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
Originally Posted by CED
pt. exterior
|
naspa culoare frate ,incearca cv mai spre verde sa veyi c misto arata
|
|
|
24-01-08, 21:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MC Mate
Iti urez bafta si oricum pentru niste jante cum vrei u , trebuie sa ai o suma de peste 1500 e si vei gasi, dak vrei iti dau mai multe siteuri unde vei gasi sigur, k suspoensie iti recomanda de la Supersport reglabila pe inaltime e in jur de 600 e si-a luat un prieten si e f ok tot pentru e39, si zicea cineva de crom pe BMW k nu merge, o sa atasez masinile unor prieteni sa-mi zica dak merge sau nu cromu , k poate sunt eu nebun si nu imi dau seama k defapt nu merge deloc )
Multa bafta Laura si da-i inainte k e de bine, aveti grija de voi
|
nu am nici o pb cu jantele cromate pe bmw sau orice alta masina dar ziceam ca la MR CAT nu i-ar sta bine
mai e mult de lucru la masina dar nu o sa ma grabesc - vreau sa ma bucur de fiecare etapa
ms de urari - btw e foarte frumoasa masina ta
|
|
|
24-01-08, 21:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vlad calugaroiu
|
esti simpatic - dar am trecut de etapa tuning virtual - ''frate''
|
|
|
24-01-08, 21:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by vlad calugaroiu
|
daca citeai si vedeai cat de mult s-a muncit la aceasta masina.. iti inghiteai cuvintele, am lecturat cele 19 pag in mare , dar am trecut in revista tot ce s-a facut la acest bimmer si interventile lui "toma necredinciosul" [Ciupanezu_1987]
Tin sa te felicit.. a iesit super bine.., exact cum ti-ai dorit si asta e cel mai important ,
bafta pe mai departe cu el si fara incidente
|
|
24-01-08, 22:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by CED
nu am nici o pb cu jantele cromate pe bmw sau orice alta masina dar ziceam ca la MR CAT nu i-ar sta bine
mai e mult de lucru la masina dar nu o sa ma grabesc - vreau sa ma bucur de fiecare etapa
ms de urari - btw e foarte frumoasa masina ta
|
nu ziceam de tine k ai zis de crom, era altcineva pe aici, ms mult pentru aprecieri si la a mea munca pot spune k abia a inceput sper pana in aprilie sa vin cu multe noutati si dak ai nu iti gasesti roti cum vrei sa-mi zici k am o baze de date de roti considerenta, si pe a mea o pasc niste 19'' dar nu acum mai la vara, spor in continuare cu masina
|
|
|
24-01-08, 22:52
|
|
Stage 4
|
|
|
|
25-01-08, 21:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MC Mate
nu ziceam de tine k ai zis de crom, era altcineva pe aici, ms mult pentru aprecieri si la a mea munca pot spune k abia a inceput sper pana in aprilie sa vin cu multe noutati si dak ai nu iti gasesti roti cum vrei sa-mi zici k am o baze de date de roti considerenta, si pe a mea o pasc niste 19'' dar nu acum mai la vara, spor in continuare cu masina
|
da-mi niste linkuri cu jante interesante ca imi e tare greu sa ma hotarasc ce sa aleg
|
|
|
25-01-08, 22:10
|
|
Stage 5
|
ma nene unde a fost topicu asta ascuns pana acum ??? felicitari pt ce ai reusit acum am dat si eu de topicul tau si sincer cand am vazut la inceput acel "tuning" virtual ma asteptam sa fie vre-o petarda la sfarsit dar m-am inselat 100% BRAVO !!! inca odata felicitari si ai grija de ea ca este superba daca ii mai pui si roti s-a terminat
|
26-01-08, 14:23
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
daca citeai si vedeai cat de mult s-a muncit la aceasta masina.. iti inghiteai cuvintele, am lecturat cele 19 pag in mare , dar am trecut in revista tot ce s-a facut la acest bimmer si interventile lui "toma necredinciosul" [Ciupanezu_1987]
|
Exista gusturi si gusturi, pentru mine E39 arata cel mai bine cu pachet M, faruri Hella clare, stopuri hella pe led, etc..
|
|
|
26-01-08, 18:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ciupanezu_1987
Exista gusturi si gusturi, pentru mine E39 arata cel mai bine cu pachet M, faruri Hella clare, stopuri hella pe led, etc..
|
pt tine si multi altii exista m-paket fabrica dar nu prea merge sa-i spui tuning
|
|
|
26-01-08, 22:42
|
|
Stage 4
|
In general tuning-ul nu inseamna sa pui cele mai umflate bari, neoane sub masina si folie, pe langa traditionalele chip, toba si filtru sport care-ti vor da normal peste 80 de cai
E39 arata foarte bine cu pachet M.
Insa trebuie sa recunosc ca masina lui CAT este foarte reusita.
@Cat: Modelul de jante din poza arata foarte bine pe E39, este un model introdus prima data pe M5 E34 facelift, si figureaza ca optiune si pt M5 E39.
Sunt singurele jante forjate de BMW si costa noi peste 3000 euro setul insa poti sa-ti iei un set de replici la 800 euro.
|
|
|
|
|