probleme la butonul de comanda navigator ,cd ,radio,tv clima....mi sa spus ca sunt 2 centraline an portbagaj sub roata de rezerva ...poate sa ami spuna cineva
mi sa mai spus ca este de la centralina...dar care din ele sti sa ami spui?
Modulul sau cel care controleaza idrive ul , dar la fel de bine poate fi vinovata si bateria din cauza voltajului scazut sistemele electronice o iau razna
mai exista si o alta varianta car ar putea fi cea mai ieftina si simpla ptr tine.
butonul de la i-drive este prins cu un surubel si ar fi posibil sa se fi slabit.trage tare de buton in sus si sub el vei gasi surubelul undeva in lateral.eu am patit-o.
apropo: i din a se foloseste doar in cuvant,nicidecum la inceputul cuvantului.
..."stii sa ami spui..." stii sa imi spui
__________________ www.folie-omologata.ro FOLII AUTO PROFESIONALE OMOLOGATE R.A.R. SI POLITIE
an romaneste am scris...deci butonul de comanda principal rotita pe romaneste se anvarte an gol dar nu tot timpul...ce poate fi?
centralina poate fi un calculator un modul de comanda etc.cand mai formulezi o intrebare incearca sa fii explicit referitor la problema ta pentru a avea o sansa de reusita mai mare.
succes..
centralina poate fi un calculator un modul de comanda etc.cand mai formulezi o intrebare incearca sa fii explicit referitor la problema ta pentru a avea o sansa de reusita mai mare.
succes..