Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Ăsta e setup-ul final ?
|
nu nu
)
Quote:
Originally Posted by FLO}
ce frumos arata pe spate :X ...... pe fata sunt sigur ca o sa le scoata putin mai afara
|
si spatele il mai scot umpik...
Quote:
Originally Posted by liviu tex
ti lumea'n suspans nebunaticule! frumoase jantele alea 6 cu 6,5 j! la asta si daca'i scoti o usa,spargi farurile si'i pui stopuri de trabant tot face senzatie cu motoru' ala nebun! pffiiuuuuuuu......1,8 is....4,4 v8!
|
) tin sa te anunt k nu mai am tobe
)))))))))))))))
Quote:
Originally Posted by danielman
Salut,
In primul rand tin sa te felicit pentru tot ceea ce faci (acum si pana acum)... Ti-am urmarit indeaproape toate proiectele tale si nu pot zice decat "Jos palaria" sau caciula ca tot e iarna
Acum ca sa fiu On Topic... mi se pare mie sau pe cauciuc scrie INSIDE la exterior?? Nu stiu daca afecteaza oarecum asta functionalitatea cauciucului insasi, doar mi-a sarit in ochi acest detaliu...
Iti urez multa, multa bafta in continuare desi sunt convins ca din partea ta nu va iesi altceva decat "Ce trebuie".. Si cine stie.. poate pe asta o pastrezi ))
|
da ms de remarca, ideea sta in felu urmator... cand le am pus sus prima oara, era cu outside spre exterior, dar treaba asta a tinut o zi, pana le am mancat, apoi le am schimbat ca sa fac aripile si tot ce trebe dupa anvelope... la final vin 2 bucati noi pirelli p zero pe care le am in garaj si pe fata tot noi...
245 35 cu 285 30 ... si am 2 roti pe spate pe 17 pt scandal
)
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
După atāta muncă să pui cauciucurile cum ar fi să fie invers ? )
|
)
Quote:
Originally Posted by eXeqTr
auu... buna remarca )
|
e bine ca a fost atent, e o remarca buna
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
nu stiu eu cum sta treaba cu stretch-ul asta mare poate o fi vreo tehnica, dar cauciucurile chiar sunt pe dos
|
in 5 minute nu o sa mai fie deloc pe jante
) dupe ce termin aripile , anvelopele vor sfarsii tragic
)
revenimmmmm
)