Am achizitionat acest E34 acum cateva zile .. in ciuda faptului ca va spun sincer eram clarrrr FAN dedicat seria 3 si chiar nu sufeream 5 u .. mai ales e34 care mi se parea oribil.. pana cand M-AM INDRAGOSTIT .. deci nu se compara .. e la un alt nivel .. si daca in ultimele 4 luni am avut 4 masini .. dintre care doar una a meritat sa o prezint aici .. toate seria 3 e36 .. pe asta chiar sunt hotarat sa o tin .. ba mai mult .. sa o aduc in starea ei de perfectiune.. cu toate ca va martursesc sincer ca se afla intr-o stare foarte buna .. avand in vedere ce e34-uri am vazut pe la altii ..
Masina are un 2.5 24v care pur si simplu mananca asfaltul .. cu toate ca eu nu cred ca o sa-l solicit in toata puterea lui .. in mare parte a timpului iind o placere sa plutesti cu masina asta la 50km/h ..
Interioru a fost cel care ma facut sa ma duc sa vad masina in primul rand ... e impecabil ..
La exterior am putin de munca dar sunt sigur ca va fi o masina superba in perioada ce va urma .
Va las cateva poze , singurele pe le am deocamdata revin cu altele noi curand.
De asemenea am nevoie urgenta de un portbagaj si o bara fata .. cine ma poate ajuta YM : italynet1