Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Reply

Thread Tools
Old 25-01-11, 12:37   #31
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: 5-arul din Spania e39 530d 2002

Quote:
Originally Posted by yvan_yonut View Post
asta e acum astept sa imi vina sa il montez , sa vad ce si cum ! voi posta poze cu aspectul din bord ! sper sa nu fie conplicat de legat
As vrea sa montez si camera video pentru masalier , care e cel mai bun traseu pentru cabluri pana in porpagaj ? ce camera sa imi comand ? care vine montata in bara ? am vazut alta care vine inclusa cu lampa de luminat numarul, dar aia se poate fura rpd, si am mai vazut una in locul ialei de la porpagaj ! Ce ma sfatuiti ?

Cea mai usoara cale spre portbagaj , e sa treci cu firele prin tunelul median , sau pe partea dreapta pe la praguri ! camera , sa fie una buna [ cam vreo 50 de euro costa ] si gasesti dedicata pentru e39 !Aparatul e usor de montat , dar pentru siguranta ta , cauta pe cineva mai priceput !
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 12:44   #32
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Inca nu mia ajuns navigatia , o astept cu nerabdare sa o montez !
Am o alta problema de cand am luat masina , nu grava dar ma enerveaza , am cumparat masina cu senzorul de temperatura care arata -40 de grade , am inteles ca se afla in spatele carenajului dreapta jos la proiector, la mine se vede clar ,ca partea de jos e noua si schimbata , cu siguranta cealalta a fost rupta .Ieri am demontat roata am scos carenajeņe de acolo si nu am nici un senzor nici un cablu lasat liber nimik , e decat cablul care vine la proiectot atat !
Exista riscul sa il fi rupt cu tot cu carenaj si cu cablu ? Bun, eu daca comand acel senzor imi vine cu insalatie cu tot ? unde se leaga ? daca m-ati ajuta cu o poza cu pozitia accelui senzor mi-ati fi de mare ajutor!

(am fost intr-un service au ridicato sau uitat si miau zis ca nu am senzor , ca ei cred ca masina nu a venit cu acel senzor , le-am zis pai daca eu in calculatorul de bord -40 grade cum sa nu am , in fine ) multumesc anticipat
yvan_yonut is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 13:26   #33
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Inseamna ca ai gresit cand te ai dus in acel service ! sezorul de temperatura e localizat in partea din fata a radiatorului , sau jos ! cautal bine , iar daca nu il gasesti , cumpara oricum acel senzor si dute la un service competent !
Old 30-01-11, 13:44   #34
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Cea mai usoara cale spre portbagaj , e sa treci cu firele prin tunelul median , sau pe partea dreapta pe la praguri ! camera , sa fie una buna [ cam vreo 50 de euro costa ] si gasesti dedicata pentru e39 !Aparatul e usor de montat , dar pentru siguranta ta , cauta pe cineva mai priceput !
Quote:
Inseamna ca ai gresit cand te ai dus in acel service ! sezorul de temperatura e localizat in partea din fata a radiatorului , sau jos ! cautal bine , iar daca nu il gasesti , cumpara oricum acel senzor si dute la un service competent !
ce imi zici insemna ca ar trebui sa dau bara fata jos , singurul service conpetent ar fi la bmw care iti da programare cu ff mult timp dupa eu nu am timp si au si niste preturi la manopera ! pentru mine nu ii problema asta doar ca la bmw nu mia sa placut sa ma bag sa demontez fiind faptul ca nu am unde aici ! la bora am desfacut totul cu mana mea de la distributie pana la ultima bucsa bord cabluri , dar pe vremea aia aveam timp si spatiu!

Faza e urmatoarea as vrea o poza sau o schema , sa vad unde e pozitionat accel senzor , tot stau cu speranta ca e pe acolo si poate fii o problema decat de contact ! La vw am patit asemanator cand ploua si lua apa imi arata asa si acolo era si mai grav ca nu mai functiona clima delok , surpriza a fost buna, un contact inperfect
Old 30-01-11, 13:52   #35
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

poate asta te ajuta !

http://haferman.org/bmw/

http://www.bimmerfest.com/forums/att...id=52074&stc=1

Last edited by DEVIL's Style; 30-01-11 at 13:55.
Old 30-01-11, 13:53   #36
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Apropo devil ,vad ca te pricepi , cand montez navigatia , cu antena gps-ului banuiesc ca are :
-se lasa in bord ?
-o trag pe sub mahon dreapta si o urca pe sub plasticul de la parbriz sus ?
-sau trasa pana in spate si pusa intre boxele lunetei sa nu iaba interferente, gen originala ?
Acea navigatie se va monta cu accelasi sistem de prindere prin butonul de volum si pe scheletul acela de fier si scoasa clapeta de mahon?
Pentru scoaterea clapetei de mahon trebuie sa demontezi jumatate de bord in jos nu?
Old 30-01-11, 13:59   #37
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by yvan_yonut View Post
Apropo devil ,vad ca te pricepi , cand montez navigatia , cu antena gps-ului banuiesc ca are :
-se lasa in bord ?
-o trag pe sub mahon dreapta si o urca pe sub plasticul de la parbriz sus ?
-sau trasa pana in spate si pusa intre boxele lunetei sa nu iaba interferente, gen originala ?
Acea navigatie se va monta cu accelasi sistem de prindere prin butonul de volum si pe scheletul acela de fier si scoasa clapeta de mahon?
Pentru scoaterea clapetei de mahon trebuie sa demontezi jumatate de bord in jos nu?
Nu , instalarea noii navigatii e usoara ! , cel mai simplu , usb ul si antena usb le tii in torpedou [ torpedoul are o gaura prin care poti trece usor cele 2 cabluri ], antena gps o poti pune pe bord langa parbriz ! daca alegi varianta sa treci firul pe langa bord sa iasa direct la parbriz acolo o sa ai ceva de demontat ! aparatul va veni perfect acolo ! acea clapita se va da jos de tot si nu e nevoie sa desfaci tot bordul !
Old 30-01-11, 14:06   #38
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Quote:
Nu , instalarea noii navigatii e usoara ! , cel mai simplu , usb ul si antena usb le tii in torpedou [ torpedoul are o gaura prin care poti trece usor cele 2 cabluri ], antena gps o poti pune pe bord langa parbriz ! daca alegi varianta sa treci firul pe langa bord sa iasa direct la parbriz acolo o sa ai ceva de demontat ! aparatul va veni perfect acolo ! acea clapita se va da jos de tot si nu e nevoie sa desfaci tot bordul !
Deci iti multumesc mult , cu acel link mai lamurit complet , e clar, la mine a disparut senzorul odata cu , carenajul ala , asa se vede si la mine ca e nou dar senzor nu am , e rupt! Pozitia acelui senzor e ff aiurea nust, acolo poate sa ia apa, rupi carenajul ala pierzi senzorul , mi se pare straniu
Old 30-01-11, 14:16   #39
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Daca vrei iti pot da un manual de service pentru E39 , are 1000 pegini cu poze si explicatii !! E pentru modelele pe benzina dar te ajuta daca vrei sa desfaci plasticuri sau altceva .
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 14:19   #40
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Daca vrei iti pot da un manual de service pentru E39 , are 1000 pegini cu poze si explicatii !! E pentru modelele pe benzina dar te ajuta daca vrei sa desfaci plasticuri sau altceva .
send me de motor nu am nevoie cand va face 999 999km sa unblu la el )))))) mil poti trimite aici sau pe mess , vezi ca sunt pe inv
Old 02-02-11, 17:22   #41
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

A ajuns navigatia , sunt super multumit cu 2 mici excepti culoarea butoanelor e putin mai aprinsa dar asta o vad eu ca sunt perfectionist ) si 2 meniul la navigatie tomtom e in franceza si nu il pot schimba macar in spaniola , poate ma ajutati :d la sisteam lam schimbat in romana !

Ca montaj e ff simplu doar ca trebuie sa demontezi jumatate de bord sa scoti scheletul acela de plastic si sa pozitionezi cablu de la gps , la mine a durat 40 min ! Sistemul face toti bani sunetul mult mai bun claritatea ecranului e ff buna , recomand ! Adaug un filmuletz cu ea in functiune

https://www.youtube.com/watch?v=zcSuVxLoVAA
Old 02-02-11, 17:32   #42
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Cum ajung in Espana imi iau si eu !

Poti face o poza cu bordul ziua ?
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-11, 17:37   #43
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Cum ajung in Espana imi iau si eu !

Poti face o poza cu bordul ziua ?
am sa pun!
Old 02-02-11, 18:41   #44
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

iti recomand sa pui igo 3d ...mult mai eficient si mai usor de utilizat ! sa ai parte de el !

PS : ti am zis eu ca e joaca de copil montajul
Old 03-02-11, 01:09   #45
yvan_yonut

Stage 4

yvan_yonut's Avatar

Quote:
iti recomand sa pui igo 3d ...mult mai eficient si mai usor de utilizat ! sa ai parte de el !

PS : ti am zis eu ca e joaca de copil montajul
multumesc , mult ! Daca mai ajuta si de unde sa il iau mi-ai fi de mare folos :d
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -