04-05-10, 21:31
|
|
Stage 5
|
Re: E60 - M5 colantat in rosu + folie carbon anthracit
Quote:
Originally Posted by colantari
Asa iti placea mai mult?
|
NICI UN BMW NU ARATA BINE PORTOCALIU! MAI ALES CU CAPOTA AIA!
|
|
|
04-05-10, 21:32
|
|
Stage 5
|
Re: M5 E60 colantat in rosu + folie carbon anthracit
Quote:
Originally Posted by m_power87
Ok, plafonul l-am facut deja negru la voi, urmeaza restul masinii, cand ajung in tara te vizitez ca doar locuiesc vis-a-vis insa nu sunt decis asupra culorii.
Bafta in continuare si grija mare la radare ca e naravasa
|
La cat merg eu cu masina ... de abia astept sa mai iau o amenda. Partea nasoala ca acum nu mai imi recunosc "baietii" masina din cauza culoarii noi si a numarului. Dar nu e timpul trecut.
Sa imi spui cat te costa eleronul din poza DSC-9419 si sa intrebi daca merge pe portbagajul meu, te rog. Daca iti place si tie poate luam 2. Obtinem un 95% dinscount. Ha ha ha.
Referitor la culoare... cred ca ar da bine un gri mat la tine. uite o poze cu unele facute. Acum depinde daca iti place. Insa ar trebui sa iti vopsesti jantele cu negru atunci.
|
|
|
04-05-10, 21:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by liviu tex
NICI UN BMW NU ARATA BINE PORTOCALIU! MAI ALES CU CAPOTA AIA!
|
Dar asa e ok?
Una este de la expozitie, celelalte 2 dupa colare. Jantele alea oribile erau pentru iarna si primavara. Pana s-a astfaltat Bucurestiul nu puteam sa merg cu cele pe 20" ca le faceam praf si n-avea rost sa stau cu 3 seturi de jante si cauciucuri cand aveam de gand sa o schimb.
|
|
|
05-05-10, 00:38
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [MERCEDES] [Street Zone]
|
Quote:
La cat merg eu cu masina ... de abia astept sa mai iau o amenda. Partea nasoala ca acum nu mai imi recunosc "baietii" masina din cauza culoarii noi si a numarului. Dar nu e timpul trecut.
Sa imi spui cat te costa eleronul din poza DSC-9419 si sa intrebi daca merge pe portbagajul meu, te rog. Daca iti place si tie poate luam 2. Obtinem un 95% dinscount. Ha ha ha.
Referitor la culoare... cred ca ar da bine un gri mat la tine. uite o poze cu unele facute. Acum depinde daca iti place. Insa ar trebui sa iti vopsesti jantele cu negru atunci.
|
Ai PM cu eleronul, se potriveste sigur si la tine, cu gri mat este o problema pentru ca eleronul de pe luneta l-am colantat la voi pana sa il vopsesc deci trebuie sa ramana negru lucios ca si plafonul, de aceea vreau o parte din portbagaj si capota tot cu negru lucios insa nu stiu ce culoarea sa aleg in rest tot lucioasa, poate chiar rosu, mov, turquise
05-05-10, 08:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by m_power87
Ai PM cu eleronul, se potriveste sigur si la tine, cu gri mat este o problema pentru ca eleronul de pe luneta l-am colantat la voi pana sa il vopsesc deci trebuie sa ramana negru lucios ca si plafonul, de aceea vreau o parte din portbagaj si capota tot cu negru lucios insa nu stiu ce culoarea sa aleg in rest tot lucioasa, poate chiar rosu, mov, turquise
|
Poate o faci tot rosie. NU ar da rau rosie cu plafon negru. Ha ha ha.
Sa moara KAF de ras cand ne-o vedea pe amandoua rosii.
|
|
|
05-05-10, 08:20
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [MERCEDES] [Street Zone]
|
Quote:
Poate o faci tot rosie. NU ar da rau rosie cu plafon negru. Ha ha ha.
Sa moara KAF de ras cand ne-o vedea pe amandoua rosii.
|
Nu e o idee rea
|
|
|
05-05-10, 12:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
CE NU ITI PLACE PRIETENE?
Esti de moda veche? Numai culorile obisnuite (albastru, gri, negru) iti plac?
|
prieteni cu gusturi dastea chiar nu am ... si nici nu as vrea .
de moda veche sau noua ... e problema mea, aici iti prezinti masina nu e forum de laude, mie chiar nu imi place masina ta si chiar imi spun parerea ... ca daia se numeste forum
|
|
|
05-05-10, 13:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bmwaldo
prieteni cu gusturi dastea chiar nu am ... si nici nu as vrea .
de moda veche sau noua ... e problema mea, aici iti prezinti masina nu e forum de laude, mie chiar nu imi place masina ta si chiar imi spun parerea ... ca daia se numeste forum
|
D'AIA, NO COMMENT.
|
|
|
06-05-10, 20:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
D'AIA, NO COMMENT.
|
da, no comment, asa idei sa ai sa pui folie pe m5 ? ))
|
|
|
06-05-10, 20:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bmwaldo
da, no comment, asa idei sa ai sa pui folie pe m5 ? ))
|
Pe M5, pe X6, pe AMG, pe Bentley, etc. Ce conteaza? Ideea e ca o dau jos cand ma plictisesc si o fac asa cum vreau repede si ieftin.
|
|
|
07-05-10, 01:00
|
|
Stage 5
|
Dar acolo erau niste combinatii de culori mai reusite.. Asta cu rosu si carbon chiar nu pica bine pe m5..
|
|
|
07-05-10, 01:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Quote:
Pe M5, pe X6, pe AMG, pe Bentley, etc. Ce conteaza? Ideea e ca o dau jos cand ma plictisesc si o fac asa cum vreau repede si ieftin.
|
Sa fie la voi acolo
|
|
|
10-08-10, 15:30
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Mihai nu ne arati si noua finalul la M5 ca l-am vazut azi si arata intr-un mare fel
|
|
|
10-08-10, 17:28
|
|
Stage 2
|
DACA SI M5 e masina eleganta..colant rosu si folie carbon..urata in draci..pacat de masina.Ai o bila neagra de la mine ! PS: Cel mai urat M5 care l-am vazut pana acum.
|
|
|
10-08-10, 18:05
|
|
Stage 5
|
Bentleyu ala e cel mai urat bentley posibil , pacat de el ca parca e si o editie speciala...
Si in general se vede cine are masini scumpe , si bentley ul si S si X6 toate sunt facute dupa cele mai urate gusturi.
|
|
|
|
|