30-04-11, 22:05
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Tu stii cel mai bine eu prefer sa nu ma iau cu ei in gura, stiu ca nu rezolv nimic dar cand o sa faci prima oara chestia asta, te rog frumos sa filmezi fata omului )
30-04-11, 22:12
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by RIcKO
dinala facut pe net ? cum am vazut un link postat chiar de tine mi se pare , ma gandeam si eu sa imi fac , dar totusi nu inteleg care e faza cu suruburile astea ? de ce nu le pot da astia jos? plm e tot surub ,,,,,,,,
inca ceva , ai idee daca se pot face si cu font normal , pe siteul ala am vazut numai cu font de germania ....chiar vreau si eu sa fac asa ceva , doar ca pe fata o sa iasa de sub masina actionat electric , am vazut ceva pe youtube :P
|
Pai nu vezi ce "cap" au suruburile ? Plus piulita prin bara ! Cum o desface? Imi da bara jos pe marginea drumului ?
Vezi atent pe site-ul ala ca fac cu font normal sau foarte aproape de normal !
O sa incerc intai sa rezolv numar moto de la politie dara daca e prea complicat ma lipsesc si comand de acolo !
Si eu vreau sa fac figura aia cu numar care iese din bara
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
Tu stii cel mai bine eu prefer sa nu ma iau cu ei in gura, stiu ca nu rezolv nimic dar cand o sa faci prima oara chestia asta, te rog frumos sa filmezi fata omului )
|
Pana la iarna cumpar si o camera care se poate fixa pe cap sau la ochelari Cum am zis, daca vorbeste frumos si cu respect ii intorc favoarea dar daca nu va vorbii singur ..
|
|
|
30-04-11, 22:17
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SAX1987
Pai nu vezi ce "cap" au suruburile ? Plus piulita prin bara ! Cum o desface? Imi da bara jos pe marginea drumului ?
Vezi atent pe site-ul ala ca fac cu font normal sau foarte aproape de normal !
O sa incerc intai sa rezolv numar moto de la politie dara daca e prea complicat ma lipsesc si comand de acolo !
Si eu vreau sa fac figura aia cu numar care iese din bara
Pana la iarna cumpar si o camera care se poate fixa pe cap sau la ochelari Cum am zis, daca vorbeste frumos si cu respect ii intorc favoarea dar daca nu va vorbii singur ..
|
dar ca sa nu se vada surubul vin si eu cu o idee daca ii faci o piulita sau saiba cum se mai cheama mai lunga si o sudezi in spatele numarului sau o prinzi cu poxipol si in spatele spoilerul infiletezi un surub in acea piulita nu ar arata mai bine si ar fi la fel de sigur?
|
|
30-04-11, 22:20
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
greu de rezolvat la politie cu nr de moto +ca te opreste imediat altu pe drum si te arde pt ca sunt ilegale , o sa comand si eu de acolo pe fata
|
|
|
30-04-11, 22:25
|
|
Stage 5
|
Am vb cu cineva pe BMWclub si zicea ca s-a interesat personal si se poate elibera legal numar tip moto daca masina nu are loc pentru cel patrat standard . Nu stiu cat de adevarat e dar ma voi interesa cand vin acasa . Nu inteleg care e problema ca tot de politie e eliberat .
Pe mine poate sa ma opreasca ca le prind in suruburi Si asa am umblat iarna asta fara numar fata o luna !
BoBo , nu stiu daca se pate suda de spatele numarului si sa nu afecteze vopseaua , lipici nu-i bun ca se dezlipeste usor
|
|
|
30-04-11, 22:28
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Am vb cu cineva pe BMWclub si zicea ca s-a interesat personal si se poate elibera legal numar tip moto daca masina nu are loc pentru cel patrat standard . Nu stiu cat de adevarat e dar ma voi interesa cand vin acasa . Nu inteleg care e problema ca tot de politie e eliberat .
Pe mine poate sa ma opreasca ca le prind in suruburi Si asa am umblat iarna asta fara numar fata o luna !
BoBo , nu stiu daca se pate suda de spatele numarului si sa nu afecteze vopseaua , lipici nu-i bun ca se dezlipeste usor
|
poxipolul se face ca cimentul nu se mai dezlipeste
e cel mai puternic adeziv pe care l-am vazut vreodata
|
|
|
30-04-11, 23:11
|
|
Stage 5
Member of: [CSR]
|
numar moto cum vrei tu pe masina e ca si cum nu ai numar(deci ilegal 100%)
eu le am prinse cu dubla 3m sti cand le mai da jos?? ))))
cand le rupe
30-04-11, 23:33
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by RIcKO
greu de rezolvat la politie cu nr de moto +ca te opreste imediat altu pe drum si te arde pt ca sunt ilegale , o sa comand si eu de acolo pe fata
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by motzu
numar moto cum vrei tu pe masina e ca si cum nu ai numar(deci ilegal 100%)
eu le am prinse cu dubla 3m sti cand le mai da jos?? ))))
cand le rupe
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292431200
Dar de el ce mai spuneti? ))) ..... asa i l-au dat cei de la rar , pai frate daca asa e dat de catre cei de la rar , pentru ce sa il opreasca sau sa ii dea amenda , atata timp cat institutia responsabila cu asa ceva i le a dat cu mana ei !
|
|
|
30-04-11, 23:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292431200
Dar de el ce mai spuneti? ))) ..... asa i l-au dat cei de la rar , pai frate daca asa e dat de catre cei de la rar , pentru ce sa il opreasca sau sa ii dea amenda , atata timp cat institutia responsabila cu asa ceva i le a dat cu mana ei !
|
ala e un numar super mega urat....ce vrea el e un numar moto apropiat celui de america
|
|
|
30-04-11, 23:39
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by motzu
ala e un numar super mega urat....ce vrea el e un numar moto apropiat celui de america
|
stii care e faza ironica? la noi romanii numerele in formatul respectiv " toate e ilegale" , atunci la ce le mai elibereaza? doar pe carte apare foarte clar din ce categorie e vehiculul respectiv.
|
|
|
30-04-11, 23:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
stii care e faza ironica? la noi romanii numerele in formatul respectiv " toate e ilegale" , atunci la ce le mai elibereaza? doar pe carte apare foarte clar din ce categorie e vehiculul respectiv.
|
iep asta asa e
traim in romania si asta spune tot!
|
|
|
30-04-11, 23:55
|
|
Stage 5
|
motzu : si daca e si daca nu eu tot imi pun
O sa incerc sa iau de le politie , sa vad "cat costa" si daca gasesc persoana potrivita daca nu fac unul si gata . Ca e sau nu e numarul ilegal sa fie ultima mea problema !
Devil: De ala nu pun nici sa ma plateasca cineva e prea mare ! Eu vreau de moto .
Cum are KOX pe fata si cum are ciudatenia aia portocalie pe spate !!
Vezi E39 crem ce urat arata cu numarul patrat ?
|
|
|
01-05-11, 00:01
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
nici nu ii chiar asa urat 5 erul
|
|
|
01-05-11, 00:10
|
|
Stage 5
|
Numarul e urat , compenseaza jantele alea criminale
|
|
|
01-05-11, 02:16
|
|
Stage 5
|
mie unul chiar imi place cu numarul ala mai mare, numarul de moto parca e prea mic pentru "gabaritul" masinii, iar 5er-ul ala e absolut perfect
|
|
|
|
|