06-01-11, 18:07
|
|
Stage 3
|
Suspensie sport + roti mari
Cred ca ai mai auzit povestea cu....suspensie sport+roti mari= distrus articulatii fata,indoit jante...etc....
Eu am zis...ce daca...ce se poate intampla cel mai rau? Si uite cum suspensia de Mtehnik+jante pe 19(in loc de 17 ale ei)....au facut masina super rigida...
Avantaje: aspect
Deavantaje : prea rigida, strica comfortul ; rupi capete de bara,pivoti,bielete stbilizatoare fara numar,fara numar; ajungi sa indoi frumoasele jante(pe care ai dat o gramada de bani)....oricum le indoi..e masina grea...si nu esti robot,mai iei o groapa ceva.... AAAA...sa mai zic ca vei fi fortat sa mergi cu fff mare grija si incet,incet...ca pe unele zone o Dacie 1310 trece fluierand pe langa tine )
Gandeste-te si la partea practica,utilizarea de zi cu zi a masinii...sau nu exagera... Suspensia sport e f buna,face diferenta imensa...dar roti (cel putin eu, nu mai pun ,mai mult de 17,sa ma plateasca cineva)...17...maxim 18...dar mai mult de atat e pe propria raspundere
|
|
|
06-01-11, 18:14
|
|
Stage 3
|
Re: E39 - black bmw
O suspensie sport ma intereseaza si pe mine....tot pt primavara... sa-mi zici si mie la ce te-ai orientat.
Eu am vazut pe net unele..mai subtiri la bani in jurul a 300E, RACELAND , si/sau SuperSport....dar am citit de ele ca sunt bunicele.
|
|
|
06-01-11, 21:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
eu unul detest femeile blonde ))
am eu o vorba
"DATE....SI LEPADATE" =))))) nu sunt FEMEI DE TINUT ))
fara suparare este doar o parere !
o bruneta mi se pare mult mai serioasa
|
Pai da mareane ... dar nu era vb d femei de tinut .... si mie imi plac maxim brunetele dar nu pot sa zic ca refuz o blonda sau mai ales o roscata !
Quote:
Cred ca ai mai auzit povestea cu....suspensie sport+roti mari= distrus articulatii fata,indoit jante...etc....
Eu am zis...ce daca...ce se poate intampla cel mai rau? Si uite cum suspensia de Mtehnik+jante pe 19(in loc de 17 ale ei)....au facut masina super rigida...
Avantaje: aspect
Deavantaje : prea rigida, strica comfortul ; rupi capete de bara,pivoti,bielete stbilizatoare fara numar,fara numar; ajungi sa indoi frumoasele jante(pe care ai dat o gramada de bani)....oricum le indoi..e masina grea...si nu esti robot,mai iei o groapa ceva.... AAAA...sa mai zic ca vei fi fortat sa mergi cu fff mare grija si incet,incet...ca pe unele zone o Dacie 1310 trece fluierand pe langa tine )
Gandeste-te si la partea practica,utilizarea de zi cu zi a masinii...sau nu exagera... Suspensia sport e f buna,face diferenta imensa...dar roti (cel putin eu, nu mai pun ,mai mult de 17,sa ma plateasca cineva)...17...maxim 18...dar mai mult de atat e pe propria raspundere
|
Quote:
O suspensie sport ma intereseaza si pe mine....tot pt primavara... sa-mi zici si mie la ce te-ai orientat.
Eu am vazut pe net unele..mai subtiri la bani in jurul a 300E, RACELAND , si/sau SuperSport....dar am citit de ele ca sunt bunicele.
|
Jante vreau maxim 18 dar cred ca voi pune pe 17 ! ...cat despre suspensie cred ca voi pune ta technix sau raceland... as vrea sa pun ceva mai bun dar asta este bugetul .. maxim 350-400 euro !
Astazi am fost la Pilot si am schimbat toba ... sper ca am ales modelul potrivit !
|
|
|
06-01-11, 21:46
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Eu zic ca ai ales bine Arata bine Hai sa auzim si sunetu acuma...
|
|
|
06-01-11, 21:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Eu zic ca ai ales bine Arata bine Hai sa auzim si sunetu acuma...
|
o sa pun maine un filmulet .. dar nu este asa mare diferenta ... nici nu am vrut sa se auda nimic cu toate ca se aude putin mai infundat .. nu are rost sa fie zgomotoasa .. este totusi o masina diesel de 2000cc nu vad rostul !
|
|
|
06-01-11, 22:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
foarte buna alegerea!!
imi place ca ai scos-o exact cat trebuie nici prea mult nici prea putin!
parerea mea este sa mergi totusi pe 18" 17" e o dimensiune relativ micuta pentru o masina asa masiva ca 5-arul
parerea mea,tu stii ce te avantajeaza
|
|
06-01-11, 22:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
foarte buna alegerea!!
imi place ca ai scos-o exact cat trebuie nici prea mult nici prea putin!
parerea mea este sa mergi totusi pe 18" 17" e o dimensiune relativ micuta pentru o masina asa masiva ca 5-arul
parerea mea,tu stii ce te avantajeaza
|
Pai prima oara o montase cu 7-8 mm mai in afara si nu imi placea cum se vede... parca si acum imi pare putin scoasa ... jante si eu as vrea pe 18 dar ce vreau eu nu prea gasesc... vreau neeaaparat modulare ... oz futura nu gasesc deloc ... keskin kt1 am inteles ca sunt destul de grele ... mai ramane sa caut rh zw3 pe 18 .. daca nu mai mult ca sigur imi iau bbs RC 090 pe 17 dar am gasit doar 8j cu 8j si as vrea 8j cu 9j !
|
|
|
06-01-11, 22:35
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Imi place toba !! cat a ajuns toata treaba ?
Am pus si eu un tips dar arata cam ciudat si cred ca renunt la el inante de termen
|
|
|
06-01-11, 23:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Imi place toba !! cat a ajuns toata treaba ?
Am pus si eu un tips dar arata cam ciudat si cred ca renunt la el inante de termen
|
700 ron toba borla + tips + marit gaura d la difuzor , montaj , manopera etc... lucreaza foarte bine si curat baietii de la Pilot !
Am vazut c ai pus tu .. dar nu am comentat pt ca mi-am dat seama ca e ceva de moment ... stiu ca primeste ceva mai bun !
|
|
|
07-01-11, 00:02
|
|
Stage 2
|
auzisem si eu de toba asta romcat de la borla ca se aude frumos, pretul nu este foarte foarte mare. Imi zisese cineva care are toba ca aceasta ca este de grupa N cu omologarea aia sau certificatul ala european, asa este?
|
|
|
07-01-11, 00:45
|
|
Stage 4
|
ai ales-o foarte bine )
https://img577.imageshack.us/i/p1050245.jpg/
si eu mai trebuie sa o bag putin in interior,dar imi trebuie sudura in argon si nu am avut unde deocamdata.
cel mai reusit model este cel ca al nostru dar cea din exterior sa fie mai in spate putin decat cea din interior.sa semene cat mai mult cu cea OEM.
unde la pilot ai fost?
|
07-01-11, 01:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
auzisem si eu de toba asta romcat de la borla ca se aude frumos, pretul nu este foarte foarte mare. Imi zisese cineva care are toba ca aceasta ca este de grupa N cu omologarea aia sau certificatul ala european, asa este?
|
Sincer nu stiu ... la mine nus e aude pt ca e diesel nici nu am vrut sa se auda !
Quote:
ai ales-o foarte bine )
https://img577.imageshack.us/i/p1050245.jpg/
si eu mai trebuie sa o bag putin in interior,dar imi trebuie sudura in argon si nu am avut unde deocamdata.
cel mai reusit model este cel ca al nostru dar cea din exterior sa fie mai in spate putin decat cea din interior.sa semene cat mai mult cu cea OEM.
unde la pilot ai fost?
|
Pilot Bucresti... soseaua Stefanesti ... am intrebat si eu astazi pentru un e 90 si asa trebuie cum zici tu dar la e39 nu este cazul !
|
|
|
07-01-11, 08:42
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
am intrebat si eu astazi pentru un e 90 si asa trebuie cum zici tu dar la e39 nu este cazul !
|
si au zis ca pot face asta pt e90?te intreb pentru ca vreau sa ma duc si eu cand am timp s aimi rezolv problema.eu cand am fost la pilot,am fost la pitesti si aia sunt cam scarbosi si dupa ce le-am dat 250 de lei pt tips doar nu am avut timp nici sa mi-l reglez cum trebuie si cum vreau.
|
|
|
07-01-11, 09:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
si au zis ca pot face asta pt e90?te intreb pentru ca vreau sa ma duc si eu cand am timp s aimi rezolv problema.eu cand am fost la pilot,am fost la pitesti si aia sunt cam scarbosi si dupa ce le-am dat 250 de lei pt tips doar nu am avut timp nici sa mi-l reglez cum trebuie si cum vreau.
|
Da , pot face .. costa 300 maxim 330 ron tips cu teava exterioara mai trasa + motat si il regleaza cum vrei tu !
|
|
|
07-01-11, 14:42
|
|
Stage 3
|
Arata bine finala....daca e vorba de putin zgomot,marait...ii poti scoate catalizatoarele efect garantat
|
|
|
|
|