Acum a mai ramas sa-mi montez si eu intr-un final pleoapele si eleronul.
Au aparut mici probleme, posibil cand am pus xenon.
Se tot ard becurile de la frana si s-a ars si un Balast, este posibil sa am problemele astea din cauza alternatorului? Ca are un sunet mai ciudat, cred ca de la rulmenti.
Ce faci ma ? nu te mai vede lumea de luni de zile, nu ai mai dat nici un semn nimic zici ca ai intrat in pamant ) .. in ce stare mai e masina ? mai povesteste ne si noua ce i ai mai facut ...
Pe scurt spun doar ca mrge foarte bine si nu are nevoie de nimic.
Salut, arata bine. Vreau s-o bag la reparat, adica, vreau sa-i schimb segmentii, sa-i fac si schimbul de ulei si filtre. In general arata si merge bine.
@Sprinter - ai mai fost sambata la intalniri?
P.S: Am si eu nevoie de un buton de geam fata, daca auziti pe cineva astept un PM.
Salut, arata bine. Vreau s-o bag la reparat, adica, vreau sa-i schimb segmentii, sa-i fac si schimbul de ulei si filtre. In general arata si merge bine.
@Sprinter - ai mai fost sambata la intalniri?
P.S: Am si eu nevoie de un buton de geam fata, daca auziti pe cineva astept un PM.
Bafta!
Bai buton din ce tin minte am eu.... e din ala cu senzor comfort ... nu prea am mai fost la intalniri ca nu am vrut sa ma duc de nebun )