e un urs care nu are nevoie de poze si nici de prezentare..... unul din cele mai impecabile din tara.Ultima oara cand l-am vazut nu-mi amintesc sa-i fi gasit vre-un defect....
anyway e un urs alb in 4 usi,m5 e34 3.8L, m tech 2 cu buza pe portbagaj,folie,lasat,jante,stopuri clear/red,angel eyes + xenon....cred ca asta spune totul....e asa cum trebuie sa arate un urs...de la mama lui,adik din de
e un urs care nu are nevoie de poze si nici de prezentare..... unul din cele mai impecabile din tara.Ultima oara cand l-am vazut nu-mi amintesc sa-i fi gasit vre-un defect....
anyway e un urs alb in 4 usi,m5 e34 3.8L, m tech 2 cu buza pe portbagaj,folie,lasat,jante,stopuri clear/red,angel eyes + xenon....cred ca asta spune totul....e asa cum trebuie sa arate un urs...de la mama lui,adik din de
Dupa ce spui tu tre` sa fie beton dar nu ar strica sa il si vedem....cei care nu il stiu
Salut,nu e chiar beton dar e frumos,nu poate arata impecabil o masina cu care megi zi de zi .o sa pun cateva poze cum arata ci cum arata acum.Daca are cineva poze sau filme rog sa le puna,si-mi cer scuze pt pozele care nu-s foarte clare
E un urs caruia nu i s-a facut atata reclama ca altor ursi dar care a aratat ca nu trebuie sa fii foarte cunoscut ca sa ajungi sus.12000 euro e si acum la bazar
frumos si rau!
arata exceptional si am auzit ca merge la fel
dupa cate am auzit de ursuletul asta era cazul sa apara pe aici niste filme si poze,
PS de prezentare are nevoie pt ca nu toti sunt din B si nu il stie chiar toata lumea....
bafta cu viitoarea masina dc asta o mariti