![]() |
E30 - DGH Fra///M
ce parere aveti ? despre acest urs ?
|
Re: Dgh
Quote:
|
e un urs care nu are nevoie de poze si nici de prezentare..... unul din cele mai impecabile din tara.Ultima oara cand l-am vazut nu-mi amintesc sa-i fi gasit vre-un defect....
anyway e un urs alb in 4 usi,m5 e34 3.8L, m tech 2 cu buza pe portbagaj,folie,lasat,jante,stopuri clear/red,angel eyes + xenon....cred ca asta spune totul....e asa cum trebuie sa arate un urs...de la mama lui,adik din de |
Quote:
|
Fra-M
25 Attachment(s)
Salut,nu e chiar beton dar e frumos,nu poate arata impecabil o masina cu care megi zi de zi .o sa pun cateva poze cum arata ci cum arata acum.Daca are cineva poze sau filme rog sa le puna,si-mi cer scuze pt pozele care nu-s foarte clare
|
exact cum trebuie sa arate un e30 perfect ;)...
dar parca l-am vazut odata la bazar de vanzare...de curiozitate cat ai cerut p el? |
E chiar beton
Superb |
E un urs caruia nu i s-a facut atata reclama ca altor ursi dar care a aratat ca nu trebuie sa fii foarte cunoscut ca sa ajungi sus.12000 euro e si acum la bazar
|
Super ursu .Facut cu gust.Bafta in continuare ! ! !
|
5 Attachment(s)
Cateva filmulete...
|
foarte frumos ursul....de fapt incredibil de frumos!!!!
intrebare: de unde pot lua eleron de probagaj ca al tau??? |
Nu stiu unde poti gasi,este partea de jos a eleronului MtehnicII,daca aud ceva iti dau un msg
|
frumos , il vedeam mereu prin pantelimon ..veneai cu el la sintetic
|
frumos si rau!
arata exceptional si am auzit ca merge la fel dupa cate am auzit de ursuletul asta era cazul sa apara pe aici niste filme si poze, PS de prezentare are nevoie pt ca nu toti sunt din B si nu il stie chiar toata lumea.... bafta cu viitoarea masina dc asta o mariti ;) |
Banuiesc ca inainte sa fie 3.8 a fost 2.5...ce modificari aveai cand l-ai facut pe bishop?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning