GJ 64 GAB - de ce vorbesti in necunostinta de cauza? Din cate stiu eu tu ai Opel pe mana(poate gresesc)......si iti zic fara suparare sau vreo jignire chestia asta.
Stiti majoritatea prea bine de cat timp am suspensia sport reglabila pe masina(parca 6luni(poate gresesc
)) intradevar te zgaltaie, daca esti mancat si esti un pic mai ponderat(>90kg) risti sa vomiti, dar in rest este fff OK. De ce? Pentru ca aspectul este
stiti prea bine, si in curbe esti sef......in sensul ca se c-am termina jmecheria cu franatul inainte de curba si restul care-l stim toti, intrii in curba ca cutitul in branza, in sensul ca nu mai faci exces de frane pana in curbe, si nici de benzina ca franezi si accelerezi dupa curba.
Oricum, fiecare isi pune ce vrea pe masina.
Iar referitor la arcuri, culorile din cate stiu eu, fiecare producator are culoarea lui specifica.
Despre bari si praguri ca dai cu ele prin gropi sau borduri.....daca e sa mergi pe premiza asta......nu-ti poti pune nici un dvd in bord.....daca se arde instalatia? daca pui un subwoofer fara condensator, se arde alternatorul.......nu-i pune faruri masinii ca poate iei vreo piatra de la masina din fata in ele si se sparg......si se mai pot da o gramada de exemple.