salut. intr-un final m-am gandit sa deschid totusi un thread si sa povestesc despre masina mea.
-este vb de un e30 fabricatie 1987, 325 ix(4x4 pt cine nu stie) dar akum este RWD, pt ca am desfintat tractiunea fata, pe spate dif blocant ,tobe borla traseu dublu cap coada, bord M3.
-masina a fost refacuta cap coada si terminata in luna august 2007. iar in luna decembrie a inceput sa primeasca usoare modificari. In prim plan a fost sa montez un kit m-tech 2 pe care l-am si cumparat dupa care am zis ca totusi nu are rost sa fak tziganii sa tai din bara spate si bandouri sau sa modific aripile , asa ca am renuntat la idee si akum am sa pun pe masina un kit m-tech 1 complet

-intre timp am mai luat faruri hella smoked, jante borbet A 9J toate 4, geamuri trapa el, geamur ispate butterfly, alta suspensie care a facut-o mult mai joasa 60/60, amortizoare de rally destul de "rigide", discuri perforate ventilate aerisite BMW originale duble si pe fata si pe spate cu etrieri mariti dar tot 1 piston, si alte mici chichite care nu imi aduk akum aminte.
- imi mai trebuiesc un set de scaune recaro ceva frumos, asta in caz ca nu va primi unele scoica, ceasuri de bord (presiune ulei ,temp ulei, temp apa), si ink ceva surprize.