Salut la toata lumea!
Dupa indelungi dezbateri cu mine insumi am hotorat sa imi prezint masina aici pe 4 tunning.
Masina a fost cumparata in mai 2006 , masina fiind in stare perfecta atat mecanic cat si vizual inca de la inceput costandu-ma 3200 Euro.Era dotata cu : spiler fata M-Technik1 , praguri Kamei , spoiler spate M-technik 2 , Motor 323i Jetronic , scaune incalzite , oglinzi electrice aaaa si sa nu uit este Coupe
.La scurt timp dupa ce am cumparat-o am vrut sa demarez proiectul de modificari dar l-am amanat...pana in prezent.
Initial in vara anului 2006 m-am hotarat sa schimb evacuarea masinii astfel am hotarat sa imi pun o evacuare sport . Am decis sa merg la pitesti la Borla pentru a-mi face o evacuare (din tabla).Dupa lungi dezbateri cu cei de acolo am stabilit sa facem o evacuare rapida direct din galeria de evacuare pana in spate ; astfel am stabilit sa punem : toba centrala cu 2 intrari 1 iesire si toba finala 1 intrare si 1 iesire tobele fiind Borla Pro-XS .Toata evacuarea ajungand la 600 Euro.Am schimbat suspensia spate in toatalitate (arcuri nemtesti firma nu o stiu si telescoape Delphi carbon cu gaz si ulei) acestea costand 240 euro (in pret mai intra si bieletele de directie + 1 bieleta anti ruliu)
Dupa aceasta operatie masina a intrat in reapaos din punct de vedere al modificarilor.
Voi revenii cu etapele care au urmat si cu pozele aferente acestor etape!
Ps.Modificarile care la care lucrez momentan am sa le prezint in urmatoarele 3 zile insotite de poze!