da aveti dreptate are chit m technic dar voiam sa zic ca pe ea a fost motor mai mare nu de 1.8 eu asa am luat o dar are bateria in portbagaj si discuri frana spate
daca vreti sa ma puteti ajuta la niste modificari nu ar fi rau, as vrea sa il mai ridic putin de spate pt ca dupa schimbarea motorului s a modificat pozitia punandu se un motor mai mic implicit mai usor, si as vrea sa stiu cum as putea doar prin schimbarea arcurilor
mersi pt sfat da cred ca e prea joasa si mi e un pic frica cu baia de ulei daca o las mai jos, asa eu am ridicat o de spate prin schimbarea anvelopelor am pus mai mari pe spate dar arata ca draq
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: E30 - 318
Quote:
Originally Posted by razvan2000
mersi pt sfat da cred ca e prea joasa si mi e un pic frica cu baia de ulei daca o las mai jos, asa eu am ridicat o de spate prin schimbarea anvelopelor am pus mai mari pe spate dar arata ca draq
cu cauciucuri mai mari . se vede si urat si cred ca iti si atinge ....
daca tot vrei sa o ridici schimba arcurile ... pune unele mai inalte
masina a fost2.7(d-aia are discuri pe spate)pt ca are turometru cu 6000 de ture,in rest arata bine,si nu taia nici o spira din arcuri,cauta-ti arcuri joase si incearca sa o tii cat mai simpla,bafta
ms pt informatie si pt sfaturi , sincer si eu m am gandit sa o las cat mai simpla eventual jantele sa i le schimb si poate o folie pe geamuri mai deschisa dar oricum mai astept idei. ms