![]() |
E30 - 318
e 30 din 87 motor 1.8 m10 injectie a fost la baza un m dar a fost schimbat motoru
|
Re: e30 din 87
10 Attachment(s)
Quote:
|
Ce ///M ? Masina asta are kit Mtech 1 atat , ///M3 e30 este total diferit fata de masina ta .
|
nu cred k e m dar arata bine
|
Re: E30 - 318
Nu prea arata ca ar fi fost ///M masina, are doar Mtech1... poate la asta te-ai referit! :)
|
da aveti dreptate are chit m technic dar voiam sa zic ca pe ea a fost motor mai mare nu de 1.8 eu asa am luat o dar are bateria in portbagaj si discuri frana spate
|
daca vreti sa ma puteti ajuta la niste modificari nu ar fi rau, as vrea sa il mai ridic putin de spate pt ca dupa schimbarea motorului s a modificat pozitia punandu se un motor mai mic implicit mai usor, si as vrea sa stiu cum as putea doar prin schimbarea arcurilor
|
sau mai laso de fata
taie 1spira sau 2 si vezi ce iese cred ca e mai bine asa zic yoo |
mersi pt sfat da cred ca e prea joasa si mi e un pic frica cu baia de ulei daca o las mai jos, asa eu am ridicat o de spate prin schimbarea anvelopelor am pus mai mari pe spate dar arata ca draq
|
Quote:
daca tot vrei sa o ridici schimba arcurile ... pune unele mai inalte :rolleyes2 |
va rog veniti si voi cu o idee la modificari optice si tehnice in prima faza i am pus pleoape o sa vin cu poze
|
masina a fost2.7(d-aia are discuri pe spate)pt ca are turometru cu 6000 de ture,in rest arata bine,si nu taia nici o spira din arcuri,cauta-ti arcuri joase si incearca sa o tii cat mai simpla,bafta
|
chiar daca nu e ///M arata foarte bine.
|
ms pt informatie si pt sfaturi , sincer si eu m am gandit sa o las cat mai simpla eventual jantele sa i le schimb si poate o folie pe geamuri mai deschisa dar oricum mai astept idei. ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning