Am dat numele thread-ului "mostenire de familie" pt ca masina a fost a parintiilor...a fost cumparata prin 97 din slatina...pe vremea aceea avea un motor de 2.3 litri cu cutie de alpina...intre timp motoru a fost schimbat(din cate stiu eu avea probleme mari cu chiuloasa si taicameo a preferat sa-l schimbe cu unu de 2 litri) iar cutia de viteze a fost schimbata cu una normala(cutia de alpina a fost lasata la service

din pacate..cu tot cu motoru de 2.3)...prin 2000 masina a fost vopsita de niste "meseriasi" care din punctu meu de vedere si-au batut joc de ea..acum sa vorbim putin si de prezent....am pus mana pe masina acum o luna jumate...si spun ca am pus mana pe ea pt ca a zácut 4 luni intr-un service de 2 bani care pana la urma nu i-a facut absolut nimic (trebuia sa-i schimbe pistonasu de la ambreaj si baia de ulei...) in cele din urma masina a ajuns pe maini bune...ambreaju a fost facut si masina a capatat o baie de ulei "noua"...intre timp i-am pus suspensie sport fata+spate , jenti si short-swifter..astept niste pareri..idei..orice ajutor este binevenit...momentan am ramas in paná de bani..deci..o sa stea umpic pe bara ursu..asta pana la primavara cand planuiesc un transplant de motor

..am atasat si niste poze cu masina (in pozele cu numerele de OT era "stock" masina..cum au cumparat-o ai mei si am impresia ca atunci fusese scoasa din vopsitorie)
ps: jentziile pe spate inca nu le-am schimbat...persoana care mi le-a vandut asteapta alte jentzi si pana atunci mi le-a pus doar pe cele de pe fatza)