Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 320i coupe Mostenire de familie (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/58240-e30-320i-coupe-mostenire-familie.html)

Al3xutzu 24-11-07 16:43

E30 320i coupe Mostenire de familie

9 Attachment(s)
Am dat numele thread-ului "mostenire de familie" pt ca masina a fost a parintiilor...a fost cumparata prin 97 din slatina...pe vremea aceea avea un motor de 2.3 litri cu cutie de alpina...intre timp motoru a fost schimbat(din cate stiu eu avea probleme mari cu chiuloasa si taicameo a preferat sa-l schimbe cu unu de 2 litri) iar cutia de viteze a fost schimbata cu una normala(cutia de alpina a fost lasata la service :( din pacate..cu tot cu motoru de 2.3)...prin 2000 masina a fost vopsita de niste "meseriasi" care din punctu meu de vedere si-au batut joc de ea..acum sa vorbim putin si de prezent....am pus mana pe masina acum o luna jumate...si spun ca am pus mana pe ea pt ca a zácut 4 luni intr-un service de 2 bani care pana la urma nu i-a facut absolut nimic (trebuia sa-i schimbe pistonasu de la ambreaj si baia de ulei...) in cele din urma masina a ajuns pe maini bune...ambreaju a fost facut si masina a capatat o baie de ulei "noua"...intre timp i-am pus suspensie sport fata+spate , jenti si short-swifter..astept niste pareri..idei..orice ajutor este binevenit...momentan am ramas in paná de bani..deci..o sa stea umpic pe bara ursu..asta pana la primavara cand planuiesc un transplant de motor :D ..am atasat si niste poze cu masina (in pozele cu numerele de OT era "stock" masina..cum au cumparat-o ai mei si am impresia ca atunci fusese scoasa din vopsitorie)
ps: jentziile pe spate inca nu le-am schimbat...persoana care mi le-a vandut asteapta alte jentzi si pana atunci mi le-a pus doar pe cele de pe fatza)

iustin_x 24-11-07 23:41

Re: E30 320i coupe Mostenire de familie

e de munca la masina ca au avut altii inainte grija de ea:))

Al3xutzu 25-11-07 00:14

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 1214588)
e de munca la masina ca au avut altii inainte grija de ea:))

da..au avut "mare grija" :( ma rog..tu sti mai bine cum sta treaba cu ea :D sper sa rezolvam problema cu motoru...si in primavara o sa fac tot posibilu sa-i pun motor de mâtzã :p vad eu ce scot la licitatzie din casa ca sa fac rost de bani

Maroo 25-11-07 10:30

frumos urs o alta vopsea chiar ar trebui dar are linii calumea chiar i-mi place masina ce planuri mai ai inafara de motor? eu i-as pune botul de `90 si bara spate tot de `90

piratu_volvo 25-11-07 10:59

Bafte la lucru si la tuning.Frumos ursul.
Spune-mi si mie,te rog,pe cat sunt jantele tale de pe masina,cele vechi?

Al3xutzu 25-11-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1214873)

frumos urs o alta vopsea chiar ar trebui dar are linii calumea chiar i-mi place masina ce planuri mai ai inafara de motor? eu i-as pune botul de `90 si bara spate tot de `90

Mersi...trebuie neaparat alta vopsea dar momentan nu planuiesc nimic cu exterioru...vreau in primavara sa fac un transplant de motor....si ma gandesc la 2.5 24v...iar acum am aflat ca motoru asta de-l am pe ea...e facut intr-o oarecare masura..PRAF :( ...in 200 de km mi-a mancat 4 litri de ulei...si mi-a sarit apa de nush cate ori...asta vara n-am avut problemele astea cu masina...asta inainte sa o bag in service-u ala de cacat...nush ce s-a intamplat cu masina pe-acolo..in fine....masina asta o sa-mi dea o lectie de viatza...si aceea de a avea rabdare :(

Al3xutzu 25-11-07 13:19

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1214905)
Bafte la lucru si la tuning.Frumos ursul.
Spune-mi si mie,te rog,pe cat sunt jantele tale de pe masina,cele vechi?

Mc frumos...jantele am impresia ca erau pe 15...daca te intereseaza o sa le fac niste poze si le bag aici :)

Mario_b 25-11-07 18:53

Felicitari Alexutzu ptr o masina cu mult potential, asteptam noul motor care sper ca o sa fie in 6... :)

iustin_x 25-11-07 21:22

maine o sa vina si jantele de pe spate......si parerea mea e sa pui un mtech1...despre asta o sa vb................pana la exterior mai sunt multe de facut

Al3xutzu 25-11-07 21:54

Quote:

Originally Posted by Mario_b (Post 1215582)
Felicitari Alexutzu ptr o masina cu mult potential, asteptam noul motor care sper ca o sa fie in 6... :)

Mc Mario..o sa te sun eu maine sa vedem cum rezolvam...intzelesei ca ar avea un 2.5 dar e bulit...si in rest numai 2.0...mergem si vorbim cu omu...

piratu_volvo 25-11-07 21:55

Imi place cum arata pe masina.Ma gandeam sa le schimb pe ale mele dar nu e momentul cel mai bun acum.Dar eram totusi curios,si de pret ...

Al3xutzu 25-11-07 21:56

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 1215828)
maine o sa vina si jantele de pe spate......si parerea mea e sa pui un mtech1...despre asta o sa vb................pana la exterior mai sunt multe de facut

Astept sa vad cum sta cu jentziile puse si pe spate...cat despre exterior...ai dreptate..sunt multe de facut...oricum..mc pentru ajutor :D

Al3xutzu 25-11-07 22:02

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1215895)
Imi place cum arata pe masina.Ma gandeam sa le schimb pe ale mele dar nu e momentul cel mai bun acum.Dar eram totusi curios,si de pret ...

Tzi-am dat pm...

Mario_b 26-11-07 21:50

1 Attachment(s)
O poza cu ursuletul...
O sa va dea Alexutzu vesti noi despre ursache...

lexani 27-11-07 10:25

4 Attachment(s)
Cand am vazut pozele cu bmw-ul tau mi-am adus aminte de al meu care arata cam la fel... culoarea asta se matuieste foarte devreme si vizibil. Am atasat cateva poze cu masina mea innainte sa o vopsesc si dupa, poate iti faci si tu o idee cum va arata daca iti alegi un rosu :)

Bafta mai departe cu masina!

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning