Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 16-07-10, 23:50   #721
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]
Default Re: E36 - Project MHT

Mai oameni buni, in loc sa va certati intre voi, ca ala a zis nu stiu ce, iar altu a inteles altceva din ce trebuia, mai bine iesiti la un suc, sau faceti ceva constructiv. In legatura cu greutatea masinii mele, sincer daca era vorba doar de 10 - 30 kg, o lasam asa cum era ea, tragea destul de ok si era catde cat ok la exterior. La sfarsit o sa o cantaresc sa vedem cat va cantarii ( credeti-ma si eu sunt curios) si voi posta datele masinii mele, iar in legatura daca va trage mai bine decat inainte, asta ramane de vazut, pentru ca de vorbe si de teorii suntem satui toti........va fi un 2.5 24v aspirat nu turbo, cum s-a auzit.

AMBREIAJE CUSTOM, ambreiaje reconditionate, service auto, diagnoza auto la cele mai mici preturi...Execut evacuari, trasee intercoolere la cele mai mici preturi. 0732.952.851 / 0761.596.290

flipper is offline   Reply With Quote
Old 22-07-10, 13:18   #722
Blondu_206

Stage 5

Blondu_206's Avatar

a fost un pasionat acum este un omu cu nervi la pamant ca nu o mai termina : , glumesc , bafta fratele trifan , sper sa merite toate sacrificile pe care le-ai facut dar mai ales PRIETENII TAI asa ca dak nu trage asa cum ne asteptam sa mor de nu pun tortza pe ea si o topesc o fac una cu prafu de la tine din curte :

P.S "AI NEVOIE DE CEVA ???":
Old 28-07-10, 01:18   #723
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Bai cand e ma gata masina asta?Ca tot asteptam cu totii aici ... Nu stiu de ce dar am impresia ca asteptarea asta asa indelunga o sa aduca ceva bun la orizont.Din cate te cunosc eu pe tine nu ti-ai lasa masina la o parte
Ma rog,acu ca am postat sa nu ma iei iar cu nush ce nas de M visai tu pe acolo(nu l-ai avut!!)
Bafta cu proiectul si astept sa ma suni sa ma dai o tura - ca eu nu mai am permis,il iau la toamna cand incep elevii scolile :-j
Old 05-08-10, 00:48   #724
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by kidu2006 View Post
Bai cand e ma gata masina asta?Ca tot asteptam cu totii aici ... Nu stiu de ce dar am impresia ca asteptarea asta asa indelunga o sa aduca ceva bun la orizont.Din cate te cunosc eu pe tine nu ti-ai lasa masina la o parte
Ma rog,acu ca am postat sa nu ma iei iar cu nush ce nas de M visai tu pe acolo(nu l-ai avut!!)
Bafta cu proiectul si astept sa ma suni sa ma dai o tura - ca eu nu mai am permis,il iau la toamna cand incep elevii scolile :-j
Scolar ai fost toata viata ta mai batman, iar in legatura cu narile de M nu mai fi tigan.....IMI ESTI DATOR. Asa cum am promis.....poze.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P7300020.JPG
Views:	164
Size:	3.70 MB
ID:	1596803   Click image for larger version

Name:	P7300019.JPG
Views:	232
Size:	3.73 MB
ID:	1596804   Click image for larger version

Name:	P7300018.JPG
Views:	228
Size:	3.90 MB
ID:	1596805  

Click image for larger version

Name:	P7300017.JPG
Views:	254
Size:	3.99 MB
ID:	1596806   Click image for larger version

Name:	P7300016.JPG
Views:	299
Size:	4.09 MB
ID:	1596807  
Old 05-08-10, 01:21   #725
urs_e30

Stage 5

urs_e30's Avatar

Member of:
[2 Roti]

pff ... te va ajuta asa de mult cu pierderea in kg ... speram sa vedem si ceva sub capota :P ... mult respect pentru ce ai facut pana acum ... si sincer sper sa ne incanti si cu ceva sub capota ... ca in rest nush ce ar trebui sa ii mai faci ...
Old 08-08-10, 22:12   #726
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by urs_e30 View Post
pff ... te va ajuta asa de mult cu pierderea in kg ... speram sa vedem si ceva sub capota :P ... mult respect pentru ce ai facut pana acum ... si sincer sper sa ne incanti si cu ceva sub capota ... ca in rest nush ce ar trebui sa ii mai faci ...
Si eu sper asta, altfel nu o trageam pe dreapta, ci pur si simplu imi schimbam cele 7 supape strambe si gata masina din nou pe strada. Sper sa merite tot efortul asta, nu de alta dar chiar nu as vrea sa ma dezamagesc. Saptamana aceasta sper sa-mi termin calculele ambreajului si sa fie ok, nu de alta dar sincer masina fiind mult mai usoara decat inainte, voi avea probleme cu plecarea, iar ambreajul va conta destul de mult.

Last edited by flipper; 08-08-10 at 22:14.
Old 08-08-10, 22:17   #727
road_runner

Stage 5

road_runner's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[VW]

lasa ca daca nu stii sa pleci inveti de la mine... PAKE sunt daca nu cunosti user-ul.
road_runner is offline   Reply With Quote
Old 09-08-10, 00:44   #728
suprarazvan

Stage 2

suprarazvan's Avatar

tare rau proiectul asta mai Pake am vazut numai meseriasi intr-ale tuning-ului exterior ba chiar si vopsitori ma gandesc cati bani costa body kit ul asta exterior
suprarazvan is offline   Reply With Quote
Old 09-08-10, 23:30   #729
nosturbina

Stage 5

nosturbina's Avatar

Quote:
Originally Posted by road_runner View Post
lasa ca daca nu stii sa pleci inveti de la mine... PAKE sunt daca nu cunosti user-ul.
ce usor e sa vorbesti cand ai launch control
nosturbina is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 20:53   #730
road_runner

Stage 5

road_runner's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]
[VW]

Quote:
Originally Posted by nosturbina View Post
ce usor e sa vorbesti cand ai launch control
si nu numai!
road_runner is offline   Reply With Quote
Old 10-08-10, 23:05   #731
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by road_runner View Post
Modestule, iar m-ai fentat cu tura aia. Cand o sa mi-o termin, sunt curios cate tiruri imi dai....sau cine stie .... visez si eu, dar sunt curios.
Old 10-08-10, 23:14   #732
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by suprarazvan View Post
tare rau proiectul asta mai Pake am vazut numai meseriasi intr-ale tuning-ului exterior ba chiar si vopsitori ma gandesc cati bani costa body kit ul asta exterior
Daca ai fi si nitel serios, doamne ce bine ar fi, pentru cine nu stie, suprarazvan este cel care imi face masina.........intr-un viitor indepartat. Sincer, lucreaza foarte bine, numai ca durata lucrarilor se extind mai mult decat m-am asteptat. Daca mai dureaza mult, o sa o iau razna si o sa sparg cate ceva........cu toate astea, il recomand cu incredere pentru lucrari in fibra.
Old 10-08-10, 23:27   #733
PDV_1989

Stage 5

PDV_1989's Avatar

Member of:
[VW]
[Hyundai]
[Opel]
[DACIA]
[RENAULT]
[2 Roti]

Ai imbracat masina in fuller s-au doar am confundat masiniile? Am vazut azi o pisi identica cu a ta , pe platforma
PDV_1989 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-10, 02:26   #734
suprarazvan

Stage 2

suprarazvan's Avatar

Quote:
Originally Posted by flipper View Post
Daca ai fi si nitel serios, doamne ce bine ar fi, pentru cine nu stie, suprarazvan este cel care imi face masina.........intr-un viitor indepartat. Sincer, lucreaza foarte bine, numai ca durata lucrarilor se extind mai mult decat m-am asteptat. Daca mai dureaza mult, o sa o iau razna si o sa sparg cate ceva........cu toate astea, il recomand cu incredere pentru lucrari in fibra.
doar la lucrari de genul ala maricele zic eu,app auzi la pake in seara asta "Fantastik Motorsport" by "romeo Fantastik"
suprarazvan is offline   Reply With Quote
Old 11-08-10, 23:54   #735
browser

Stage 5

browser's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by suprarazvan View Post
"Fantastik Motorsport" by "romeo Fantastik"
Razvane eu zic sa te calmezi cu mistoul, mai bine fa ceva constructiv si termina masina ca daca nu intr o zi o sa se umple garajul numai de fantatici !

Last edited by browser; 12-08-10 at 00:03.
browser is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -