Ca fapt divers LAF-ul este in curte!Asteapta motorul!Si rotile!
rotile sunt dar capacele nu au sositam pus si eu niste poze cu un amarit de 20 ,cind alti asi pun poze cu hergheliile de cpdar acest mot este doar pntr 4tunyng
salut ..bai dani ..daca tot s-a implicat nea vasile atat de mult la terminarea proiectului ....ii dai si lui sa dea doua cercuri ?
Presupun ca Nea' Vasile e omu' din poze. As muri de ras sa vad un "mosh" dand cercuri c'un urs
ONTopic: Bravo LAFule ca nu lipsesti de la 4TuningDays, chiar daca vii cu 2.0. Probabil altii nu ar fi facut la fel, daca ar fi avut motor mai bazat inainte. Te admir pentru asta! Succes!
__________________ #E30 powah! (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 Open, FULL M-Tech II Plastic, Pfeba lip, ShadowLine, SPARCO strut bar, Recaro black leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows, 9J all around... what a mess
Presupun ca Nea' Vasile e omu' din poze. As muri de ras sa vad un "mosh" dand cercuri c'un urs
ONTopic: Bravo LAFule ca nu lipsesti de la 4TuningDays, chiar daca vii cu 2.0. Probabil altii nu ar fi facut la fel, daca ar fi avut motor mai bazat inainte. Te admir pentru asta! Succes!
Se pare ca trebuie sa dai comanda de ceva coroane si jerbe!O sa ramai uimit ce stie Moshu-l sa faca cu un urs!Le da clasa la multi!In alta ordine de idei ursul e gata in proportie de 95%!Are un sunet traznet!Cred ca nici Danny nu l-a auzit aseara!Azi s-ar putea sa iasa pe strada!
Se pare ca trebuie sa dai comanda de ceva coroane si jerbe!O sa ramai uimit ce stie Moshu-l sa faca cu un urs!Le da clasa la multi!In alta ordine de idei ursul e gata in proportie de 95%!Are un sunet traznet!Cred ca nici Danny nu l-a auzit aseara!Azi s-ar putea sa iasa pe strada!
colega cind u ai plecat aseara ,eu la h 22.30 stateam cu tinichigiu si lucram la tobe si probam.nu puteam sa plec aseara fara sa aud vechiul sunet de m20
duce ma si burn,dar nu dupe cercuri ori una ori alta,deci oricum este prafeu vam anuntat k sa stiti si voi sa nu va corupa cineva k este bun si k duce ,eu unu lam probat ,este bun pntr cine merge normal
duce ma si burn,dar nu dupe cercuri ori una ori alta,deci oricum este prafeu vam anuntat k sa stiti si voi sa nu va corupa cineva k este bun si k duce ,eu unu lam probat ,este bun pntr cine merge normal
Cand vedem un film cu ursu... sunt foarte curios cum se aude bafta in continuare....