22-04-07, 23:02
|
|
Stage 3
|
Re: Pisica mea iubita... :D
Dupa cum a zis si preparatu` serie motor "FARA" just like that!
|
|
|
23-04-07, 01:26
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Daca este un BMW 318Is lasat rau de bot , cu tapiserie pilele sau ceva de genul albastra inauntru si kit de M - Technik pe el , am vrut sa il cumpar eu prin septembrie ... dar m-am razgandit in favoarea unuia din 1997 , in 4 usi , ful , impecabil , si cu motor de ... 2800 ...
Ptr preparatu : O sa ii schimbe motorul cu unul de 2.5 24v
|
e un 318 is din 97 ,full piele,dublu climatronic,abs,airbag.....etc....este varianta full options 97  ...
a si e coupe 
pielea este crem...
|
|
|
23-04-07, 12:20
|
|
 Stage 4
Member of: [Midnight Racers]
|
In cartea masinii scrie "Nu se poate pansona serie".
Nu ii scoate numaru de pe spate ca sa ii faci portbagaj drept. Dupa aia unde o sa pui numaru ca sa arate bine?
Punei doar o codita de m3 pe spate si atat. (dupa ce il astupi gaurile vechi si revopsesti portbagajul)
P.s: Cosmin, asa ai cumparat masina!!! In afara de interior nu ai facut nici o modificare vizibila. Doar i-ai dat jos folia! Uite pozele de pe autovit cand a fost de vanzare.
|
|
|
23-04-07, 12:46
|
|
 Stage 4
Member of: [Midnight Racers]
|
Quote:
Originally Posted by preparatu
ai dreptate,eu am muncit mult la pisik asta sa arate in halul asta si sa fuga grav...!cand am cumparat-o ma facea si o solenta in mintile ei!
|
Si ai platit pe ea f putin, tocmai ca sa poti sa faci ori schimbare de motor, ori sa il repari pe cel vechi. Nu stiu ce ai facut tu de arata in halul asta? ca sincer nu vad nici o modificare adusa de tine.
Lasa-l pe noul proprietar sa se bucure de masina. Daca tu ai dat-o e problema ta.
|
|
|
23-04-07, 19:57
|
|
Stage 3
|
Nu mai inteleg nimik cine cum a facut masina dar un lucuru` e cert eu ma bucur de masina si ATAT!
Iar in legatura cu numarul cred ca ar da bine ce`l putin asa cred vom vedea...  !
|
|
|
23-04-07, 20:19
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
dap,razvan in mare parte are dreptate,eu am schimbat la exterior faruri si semnale,interiorul absolut complet,articulatia toata fata spate,bascule si punti,diferential,motorul l-am facut nu l-am schimbat,etc..in mare parte pe afara era cam tot asa...!
|
|
|
30-04-07, 16:07
|
|
Stage 1
|
vreau sa imi iau si eu o pisicutza si dispun de maxim 5mii si ceva...as vrea una coupe...dupa ce detalii ar trebui sa ma uit sa nu imi iau vre-o tzeapa?
|
|
|
30-04-07, 16:36
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Merci mult de planetara..ne mai auzim.
|
|
|
30-04-07, 21:23
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by r_z_v
In cartea masinii scrie "Nu se poate pansona serie".
Nu ii scoate numaru de pe spate ca sa ii faci portbagaj drept. Dupa aia unde o sa pui numaru ca sa arate bine?
Punei doar o codita de m3 pe spate si atat. (dupa ce il astupi gaurile vechi si revopsesti portbagajul)
P.s: Cosmin, asa ai cumparat masina!!! In afara de interior nu ai facut nici o modificare vizibila. Doar i-ai dat jos folia! Uite pozele de pe autovit cand a fost de vanzare.
|
wow mama! e superba....
|
|
|
01-05-07, 10:09
|
|
Stage 3
|
Cand iti iei o masina nu musai pisica tablaria si pe sub masina totu tre` sa fie ok ....... lonjeroane oale si asa mai departe sunt multe criterii nu as putea sa le enumar ..! Oricum succes in achizitionarea masini dar nu vei gasi in 5000
|
|
|
01-05-07, 12:28
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Golan
vreau sa imi iau si eu o pisicutza si dispun de maxim 5mii si ceva...as vrea una coupe...dupa ce detalii ar trebui sa ma uit sa nu imi iau vre-o tzeapa?
|
man e foarte greu sa gasesti un coupe "in toate mintile" la 5 mii...
si FII FOARTE ATENT ca eu am patit-o... NU TE GRABI cand iti iei masina, ia si consulta un expert, de preferinta un mecanic la care sa te duci sa ti-o urce pe elevator sa se uite pe sub ea...
eu am luat una de 4600 dar era varza, puntea rupta prinsa doar in 3 suruburi, suspensii, bielete, etc etc....
mai bine mai astepti si-ti iei un coupe fain de 6 - 6,5 decat sa iei una de 5 mii si sa-ti para rau dupa (asa cum mi s-a intamplat mie  )
|
|
|
01-05-07, 13:25
|
|
Stage 1
|
aham...ms mult de sfaturi..Mai am o varianta...am cautat doar pe net si in anunturi...stau langa autovit si cu toate astea nu vreau sa imi iau masina din targ...ca stiu ca sunt numai samsari si numai tzepe in targ...de afara e prea costisitor sa o aduc....imi puteti da un pont ceva...dar in 4 usi pot gasi mai ieftina si ,,in toate mintile''???
|
|
|
01-05-07, 13:39
|
|
Banned
 Stage 5
|
Are un prieten o pisicuta in 4 usi din 97' full option fara piele ... daca te intereseaza da-mi un pm .
|
|
|
01-05-07, 13:40
|
|
Stage 1
|
ma intereseaza...id meu de mes e golan_vestiment
|
|
|
01-05-07, 20:52
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Guwy
Are un prieten o pisicuta in 4 usi din 97' full option fara piele ... daca te intereseaza da-mi un pm .
|
de curiozitate care e pretul aproximativ si ce motor are?
mersi
ai optiunea MESAJ PRIVAT , foloseste-o!
Last edited by Alex-Rahova; 01-05-07 at 21:04.
|
|
|
|
|