Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Pisica mea iubita... :D (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/37136-pisica-mea-iubita.html)

N`am`Bani 29-03-07 19:29

Pisica mea iubita... :D

6 Attachment(s)
Salut la lume la fani bmw si la toti userii acestui forum. Incerc sa imi prezint si eu masina ca restu` lumi si astept pareri si opinii referitor la ce ar mai trebui la ea din punct de vedere tehnic si optic. Mentionez ca masina e din `91 are motoru de 2.0 150 cp 24V
Respect

sTAILLL 29-03-07 21:12

Re: Pisica mea iubita... :D

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Inainte a avut nr de inmatriculare B xx PLT?

N`am`Bani 29-03-07 22:28

Ms pt urari ........
Am avut parte in 5 ani de incidente si numai cu femei ....m`au bubuit....fug de ele ca de dracu. Da asa a avut nr`u...

naka66vio 29-03-07 22:48

da vad si e ca aia e masina doar ca numai are jantele care le avea la preparatu si nici volanul mam plmbat cu masina si mia placut mult cum trage fata de alte 2.0 si suspensia stiu ca era una completa kony super belea .mai o are tot paia?

N`am`Bani 29-03-07 23:12

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 824155)
da vad si e ca aia e masina doar ca numai are jantele care le avea la preparatu si nici volanul mam plmbat cu masina si mia placut mult cum trage fata de alte 2.0 si suspensia stiu ca era una completa kony super belea .mai o are tot paia?

Da tot suspensia o are care mai are putin si imi scoate piatra de la rinichii :D zici ca mergi cu tractoru topai pe scaune de zici ca nu`i adevarat .......
Dar ironia e ca IMI PLACE>:D:D

blondu'DOG 30-03-07 09:14

ce bani ai platit pentru masina? (daca nu sunt prea indiscret) bafta , e un cotoi "rau".

sTAILLL 30-03-07 10:30

Ce modificari iai mai facut? vad ca iai dat jos eleronul

N`am`Bani 30-03-07 11:12

Quote:

Originally Posted by blondu'DOG (Post 824587)
ce bani ai platit pentru masina? (daca nu sunt prea indiscret) bafta , e un cotoi "rau".

Nu esti indiscret ......am dat cam mult tinand cont ca masina e din `91 dar eu is multumit de ea. 5500 E

Modificari momentan vreau sa`i pun motoru` de 2.5 si mai vedem tocmai de aceea am postat aici sa isi dea lumea cu parerea sa imi fac si eu o idee..:D:D:D

cauciucurixxl 30-03-07 13:39

nu te lua dupa ce zice lumea, fa-o cum ti-o place tie
in rest masina faina, multe nu ai mai avea ce sa-i faci.

weedboy 30-03-07 23:02

sa o stapanesti santos...are o fatza foarte agresiva!!!si sa nu ai parte de incidente neplacute cu ea

dak e cea care a avut numarul plt,are un sunet foarte marfa!!!

N`am`Bani 31-03-07 00:04

Va multumesc pt urari...... as avea nevoie de niste ideii cam cum as putea sa o duc la next level.... orice critica ......sau lauda este binevenita! RESPECT

bobby_gsi2 31-03-07 01:19

Dupa cum a spus si cineva mai sus....fa-o cum iti place tie.....ca doar e a a si tu mergi cu ea. Masina arata belea.....dar ma bag si eu cu o sugestie mica....fa-i ceva la partea din fata. Eu personal cand am vazut poza (cea din fata ma refer)....mi s-a parut "lipsita de culoare" sa zic asa, probabil ca are masca neagra si de aia....mi se pare prea mult negru.Asta e parerea mea personala si nu trebuie sa o iei in nume de rau. Bafta in continuare si ai grija de ea . Pe cat e de originala....pe atat e de frumoasa.

N`am`Bani 31-03-07 12:28

Ms bobby pt "interventie" nu ma supar am zis ca`s bine venite si criticile si aprecierile....intradevar masca ar fii dat mai bine daca ar fii fost cromata.......dar pe viitoru` apropiat planuiesc ca o vopsesc si cred ca am sa schimb si masca aia!
RESPECT

AK-ZER 31-03-07 16:55

faina pisika.. sa o stapanesti sanatos shi fara incidente..
ps: i-ar sta bine niste scaune de m3 .. astea nu prea par sa aiba suport lateral eficient.. tu sti mai bine..

sTAILLL 31-03-07 18:36

Narile (masca) neagre e tot farmecu parti din fata ai da un + de agresivitate cum ai sta bine unui bmw mai ales cu look de m3

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning