Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 22-05-12, 18:52   #1
BmwTLE

Stock

Default E46 320d 2003

Salutare ! Am si eu onoarea de a va prezenta masinuta mea , un Bmw e46 cu motor de 2 , 110 kw , 150 cp , diesel , gri metalizat , este din anul 2003 dar la mine ( la tata ) ) este de vreo 3 ani . Are 235.000 km , merge foarte bine deocamdata , cu toate ca mai are unele probleme la brate , pt ca se aud pacanituri atunci cand trece peste o groapa .. ca deh' astea-s drumurile noastre. In fine .. in interior , in schimb , am niste probleme , o sa pun mai jos niste poze . Problemele sunt : un buton pentru geamul electric s-a rupt de la jumatate , butonul de avarii cu tot cu cel de blocare usi din interior ,nu stiu cum , dar a intrat in interiorul consolei iar piele din jurul schimbatorului de viteze s-a rupt . Bun .... ca planuri de viitor , eu am multe , dar trebuie si bani multi .
As vrea la inceput sa cumpar 1 set de lentile pentru faruri deoarece cele care sunt acum montate sunt incetosate si nu are rost sa schimb farul cu totul , zic ..daca e gresit , va rog sa ma corectati . Dupa asta as vrea sa rezolv interiorul , si anume butonul de parbriz si cel de avarii , pielea de la schimbator. Mai trebuiesc schimbate si stergatoarele ( doar lamele alea cred) si as vrea sa-i pun folie pe geamuri :P. M-am mai gandit si la trimuri imbracate in folie de carbon , cu tot cu consola de pe mijloc , ca e cam uzata .
As dori sa va dati cu parerea si sa ma ajutati daca puteti cu un link cu un site mai bun si serios de unde pot da comenzi :d.

Si acum niste poze :

Slideshow :
https://img40.imageshack.us/slideshow...705480q2t.smil

asa...si era sa uit , am pierdut 1 bucata din bandoul lateral pe drum .. si acum arata foarte urat fara el , deci am nevoie de unul ,daca are cineva si poate sa-l trimita prin posta, fan curier, ce-o fi) .. si cu ce solutie pot curata tapiteria de pe scaune / bancheta si de pe tavan ?
BmwTLE is offline   Reply With Quote
Old 22-05-12, 21:04   #2
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

Default Re: E46 320d 2003

Salut,

Eu nu pot vedea decat poza postata aici, cele de pe imageshack nu merg !

Eu la interior as merge mai degraba pe colant negru lucios sau mat , consider trecuta vremea carbonului ( parerea mea ) !

Vezi ca poti gasi la sectiunea bazar ( https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html ) piesele ce ti lipsesc si alte piese in cazul in care ai nevoie ( atat sh cat si noi ) !

318i 99' !
MiTzA- is offline   Reply With Quote
Old 23-05-12, 21:43   #3
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: E46 320d 2003

da mi un telefon ! te pot rezolva eu cu farurile ! lasa un pm cu nr tau de telefon !
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -