Salutare ! Am si eu onoarea de a va prezenta masinuta mea , un Bmw e46 cu motor de 2 , 110 kw , 150 cp , diesel , gri metalizat , este din anul 2003 dar la mine ( la tata

) ) este de vreo 3 ani . Are 235.000 km , merge foarte bine deocamdata , cu toate ca mai are unele probleme la brate , pt ca se aud pacanituri atunci cand trece peste o groapa .. ca deh' astea-s drumurile noastre. In fine .. in interior , in schimb , am niste probleme , o sa pun mai jos niste poze . Problemele sunt : un buton pentru geamul electric s-a rupt de la jumatate , butonul de avarii cu tot cu cel de blocare usi din interior ,nu stiu cum , dar a intrat in interiorul consolei iar piele din jurul schimbatorului de viteze s-a rupt . Bun .... ca planuri de viitor , eu am multe , dar trebuie si bani multi .
As vrea la inceput sa cumpar 1 set de lentile pentru faruri deoarece cele care sunt acum montate sunt incetosate si nu are rost sa schimb farul cu totul , zic ..daca e gresit , va rog sa ma corectati . Dupa asta as vrea sa rezolv interiorul , si anume butonul de parbriz si cel de avarii , pielea de la schimbator. Mai trebuiesc schimbate si stergatoarele ( doar lamele alea cred) si as vrea sa-i pun folie pe geamuri :P. M-am mai gandit si la trimuri imbracate in folie de carbon , cu tot cu consola de pe mijloc , ca e cam uzata .
As dori sa va dati cu parerea si sa ma ajutati daca puteti cu un link cu un site mai bun si serios de unde pot da comenzi :d.
Si acum niste poze :
Slideshow :
https://img40.imageshack.us/slideshow...705480q2t.smil
asa...si era sa uit , am pierdut 1 bucata din bandoul lateral pe drum .. si acum arata foarte urat fara el , deci am nevoie de unul ,daca are cineva si poate sa-l trimita prin posta, fan curier, ce-o fi

) .. si cu ce solutie pot curata tapiteria de pe scaune / bancheta si de pe tavan ?