Quote:
Originally Posted by bofanel
Mersi fain
Am intrat si ti am vazut-o si eu pe a ta, da era frumoasa ! am vazut ca ai avut multe e46 ( cel putin la vanzare ) pana la urma ti ai luat e36 ?  ) d c ?
|
am avut un singur e46 !! 1.8 i...aceeasi culoare ca a ta.... insa am investit foarte multi bani...am nimerit o masina cu motorul foarte foarte obosit !!!
mi-au tot picat piese,s-au rasucit si cuzinetii pe biele (bineeee nici eu nu am menajat masina aia deloc ,a fost prima masina eu excentric la 18 ani)au picat multi senzori,am spart 2 grupuri,o cutie...etc....
am renuntat la e46 pt e36 datorita faptului ca asta imi doream la 18 ani...dar era prea periculoasa pt mine... drept dovada la 3 luni dupa ce am luat pisica era sa omor 3 persoane de pe trotuar....multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit de necazuri !!!
de atunci m-am potolit..am cumparat inca o pisica cea neagra de Prahova de la Jakalu,si cu aia am avut un accident dar am fost nevinovat.. insa am renuntat la Bmw pt k nu imi permit sa merg zi d zi cu un consum de minim 12-13 litri in oras...
am un golf 3 acum 1.8 benzina 90 de cai si merg in oras cu consum de 8 max 9 !!! seara cand e liber mai mult de 6 nu imi ia sunt foarte multumit de masina..ca sa nu iti mai spun ca a cerut si ea dupa 1 an de (9500 de km) o revizie si o conducta care a costat 20 de lei !!!
salut numai bine !!! am sa iti urmaresc in continuare topicul cu mare interes !
cu cea neagra gasesti poze pe topic !!!
insa eu am postat doar culoarea mea preferata !!!
VERDE