Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 05-11-06, 14:07   #1
B 10 XUC

Stage 1

B 10 XUC's Avatar

Cool BMW 318i

Salut baieti..Am si eu o rugaminte la voi,care stiti cam la cat ar ajunge un motor de 2.5 ca pret..pt ca eu am un motor de 1.8 si vreau sa`l schimb pt ca nu sunt prea multumit..
In caz ca nu se recomnada alt motor poate imi puteti spune cam ce i`as putea face pt a castiga ceva cai..Mersi mult bafta!
B 10 XUC is offline   Reply With Quote
Old 05-11-06, 15:57   #2
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: BMW 318i

Quote:
Originally Posted by B 10 XUC View Post
Salut baieti..Am si eu o rugaminte la voi,care stiti cam la cat ar ajunge un motor de 2.5 ca pret..pt ca eu am un motor de 1.8 si vreau sa`l schimb pt ca nu sunt prea multumit..
In caz ca nu se recomnada alt motor poate imi puteti spune cam ce i`as putea face pt a castiga ceva cai..Mersi mult bafta!
pe ce masina vrei sa schimbi motorul
2.5 m20 sau generatie mai noua vrei?
Alex-Rahova is offline   Reply With Quote
Old 06-11-06, 13:37   #3
B 10 XUC

Stage 1

B 10 XUC's Avatar

e un 318 in 4 usi din 85..e bun m20 ala dar sa ma anunti si pe mine la ce bani e..mersi mult! bafta
B 10 XUC is offline   Reply With Quote
Old 06-11-06, 13:51   #4
Alfa_band

Stage 5

Alfa_band's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Gasesti la 400-500 de euro.
Alfa_band is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 10:07   #5
jhon_criss

Stage 2

jhon_criss's Avatar

Tu trebuie sa iti faci masina sa arate bine exterioru si dupa aia sa faci motoru deci baga ceva frumos pe ia sunt baiatu cu 1 2 3 DA BUTELIA ) gg FRUMOASA MASINA DAR MAI SPALO SI TU tot respectu
Old 01-12-06, 10:04   #6
alex_fan_bmw

Stage 5

alex_fan_bmw's Avatar

iar dau de voi mah pe aici)...mary te asteptam cu noul motor pe bmw)...ca sa ne faci o tura)...spor la treaba
alex_fan_bmw is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 22:59   #7
CrAzZy sHaRkY

Stage 1

CrAzZy sHaRkY's Avatar

bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::::::
CrAzZy sHaRkY is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 23:00   #8
CrAzZy sHaRkY

Stage 1

CrAzZy sHaRkY's Avatar

bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::: bv :::::::
CrAzZy sHaRkY is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 14:01   #9
kezz

Stage 5

kezz's Avatar

Member of:

bai asta cu butelia..cum sa conteze intai cum arata si sa te lase`n drum?..intai motoru` si apoi caroseria..in caz ca nu ati observat ce a facut il 76 hth cu 66 nfs..diferenta o gastiti voi! hth wins bft )
kezz is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 15:05   #10
quze

Stage 5

Quote:
Originally Posted by kezz View Post
bai asta cu butelia..cum sa conteze intai cum arata si sa te lase`n drum?..intai motoru` si apoi caroseria..in caz ca nu ati observat ce a facut il 76 hth cu 66 nfs..diferenta o gastiti voi! hth wins bft )
ia povesteste-ne tu nebunica ce s-a intamplat daca esti atat de documentat , cati ani ai 12 ?!
cat despre sfatu cu motoru si dupa caroseria , se aproba, bafta
quze is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 15:55   #11
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
am si eu o intrebare....cate masini ai "restaurat"???...
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 21:07   #12
kezz

Stage 5

kezz's Avatar

Member of:

quzi pai asa spunea hth,pe tine nu te`am intrebat ca nu ma prea intreseaza pe mine care cum si cu ce masina castiga eu vorbeam cu el de alte chestii cand mi`a spus el sau un tov de al lui ca te`a facut..nu am restaurat nici una dar asta nu inseamna ca nu pot spune ce am auzit si despre diferenta m`am uiatat la a ta pe care am vaz si pe strada si despre a lui doar poze si e mare dif de design..te`ai suparat? daca il cunosti pe donald,sau ai avut alte obiceiuri inainte de masini cum ar fi cs sa`mi spui ca am impresia ca te cunosc..si daca tot am deschis sub spune`mi si mie ce s`a intamplat pana la urma sa aud si varianta ta win or lose..salve!
Old 10-12-06, 22:08   #13
il76 h t h

Stage 5

Quote:
de ce nu te documentezi mai intai si apoi sa vb...daca te intereseaza atunci cu nfs nu a fost o cursa aranjata pur si simplu ne-am intalnit la semafor si am plecat mai bine...acuma care pe care face mai vdm...te rog numai ma baga pe mine in discutii paici
il76 h t h is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 22:14   #14
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
quzi pai asa spunea hth,pe tine nu te`am intrebat ca nu ma prea intreseaza pe mine care cum si cu ce masina castiga eu vorbeam cu el de alte chestii cand mi`a spus el sau un tov de al lui ca te`a facut..nu am restaurat nici una dar asta nu inseamna ca nu pot spune ce am auzit si despre diferenta m`am uiatat la a ta pe care am vaz si pe strada si despre a lui doar poze si e mare dif de design..te`ai suparat? daca il cunosti pe donald,sau ai avut alte obiceiuri inainte de masini cum ar fi cs sa`mi spui ca am impresia ca te cunosc..si daca tot am deschis sub spune`mi si mie ce s`a intamplat pana la urma sa aud si varianta ta win or lose..salve!
daca nu ai restaurat masini de ce dai sfaturi,numai asa ca sa te aflii in treaba!!!....nu inteleg de se baga unii ca musca in lapte...incepe sa-mi fie scarba de forumuri si cred ca pana la urma am sa injur un admin sa-mi dea ban sa nu mai postez....din 10 posturi pe care le citesc 8 sunt numai aberatii grave....ce a fost forumul asta....
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 22:14   #15
kezz

Stage 5

kezz's Avatar

Member of:

pai atunci nu mai spune ca l`ai facut..mie unul dintre tovi tai mi`a spus ca l`ai facut nu ca v`ati intalnit la semafor si ai plecat mai repede..
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -