![]() |
BMW 318i
Salut baieti..Am si eu o rugaminte la voi,care stiti cam la cat ar ajunge un motor de 2.5 ca pret..pt ca eu am un motor de 1.8 si vreau sa`l schimb pt ca nu sunt prea multumit..
In caz ca nu se recomnada alt motor poate imi puteti spune cam ce i`as putea face pt a castiga ceva cai..Mersi mult bafta! |
Re: BMW 318i
Quote:
2.5 m20 sau generatie mai noua vrei? |
e un 318 in 4 usi din 85..e bun m20 ala dar sa ma anunti si pe mine la ce bani e..mersi mult! bafta
|
Gasesti la 400-500 de euro.
|
Tu trebuie sa iti faci masina sa arate bine exterioru si dupa aia sa faci motoru deci baga ceva frumos pe ia sunt baiatu cu 1 2 3 DA BUTELIA :)) gg FRUMOASA MASINA DAR MAI SPALO SI TU tot respectu
|
iar dau de voi mah pe aici:))...mary te asteptam cu noul motor pe bmw:))...ca sa ne faci o tura:))...spor la treaba:D
|
bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::::::
|
bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::: bv :::::::
|
bai asta cu butelia..cum sa conteze intai cum arata si sa te lase`n drum?..intai motoru` si apoi caroseria..in caz ca nu ati observat ce a facut il 76 hth cu 66 nfs..diferenta o gastiti voi! hth wins bft :))
|
Quote:
cat despre sfatu cu motoru si dupa caroseria , se aproba, bafta |
Quote:
|
quzi pai asa spunea hth,pe tine nu te`am intrebat ca nu ma prea intreseaza pe mine care cum si cu ce masina castiga eu vorbeam cu el de alte chestii cand mi`a spus el sau un tov de al lui ca te`a facut..nu am restaurat nici una dar asta nu inseamna ca nu pot spune ce am auzit si despre diferenta m`am uiatat la a ta pe care am vaz si pe strada si despre a lui doar poze si e mare dif de design..te`ai suparat? daca il cunosti pe donald,sau ai avut alte obiceiuri inainte de masini cum ar fi cs sa`mi spui ca am impresia ca te cunosc..si daca tot am deschis sub spune`mi si mie ce s`a intamplat pana la urma sa aud si varianta ta win or lose..salve!
|
Quote:
|
Quote:
|
pai atunci nu mai spune ca l`ai facut..mie unul dintre tovi tai mi`a spus ca l`ai facut nu ca v`ati intalnit la semafor si ai plecat mai repede..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning