Quote:
Originally Posted by b72rbg
nicio idee...sfat...?
|
Pe scurt:
Exterior: buza bara fata, suspensie, jante, schimbat tipsul de la toba, e urat rau, si data jos aia cu m3
Atentie in alegerea jantelor, alaturi de suspensie fac 90% din aspectul total al masinii.
Interior: e foarte frumoasa culoarea, iar in combinatie cu exteriorul verde, imi place foarte tare. Iti trebuie niste scaune recaro ca sa te poti bucura mai bine de masina, dar rabdare sa gasesti in culoarea asta.
Pe viitor eu as face cam asa:
Faruri cu lupa
Becuri pozitie cu tenta portocalie, sau angel-uri ccfl in culoare oem (bej/portocaliu).
Nari negre
Proiectoare smoked (astea facute smoked, nu dinalea clare)
Semnale smoked (noi)
Semnale aripi smoked (noi)
inca nu imi dau seama daca s-ar impaca cu Folie (in jur de 65% opacitate) - unora nu le place folia pe cabrio, mie mi se pare interesanta daca nu e "100%" si se asorteaza cu tema masinii.
Hardtop (nimic nu e mai tare decat cabrio + hardtop pentru simplu fapt ca atunci cand ai geamurile deschise, nu ai stalp. la coupe ai stalpul de unde incep geamurile spate care nu coboara)
Eventual niste pleoape .. asta ramane de vazut cum se va prezenta masina pertotal la momentul respectiv.
Si putem sa ne pierdem in detalii, dar pentru moment cred ca ajunge.
La final cateva poze cu un cabrio aceiasi culoare.Avand in vedere ca tu ai si oglinzile, si bandourile si bara spate de M ... ar putea iesi ceva foarte tare.