![]() |
Bmw E36 318i cabrio
8 Attachment(s)
M-am hotarat sa fac o schimbare si am tradat uzinele de la Mioveni cu uzinele nemtesti si de ceva vreme (am apucat sa merg cu ea chelioasa)mi-am cumparat un E36 cabrio...e drept ca e inscris pe BG dar...asta e.Astept pareri...sfaturi...idei...ca la primavara intra la estetician
|
Re: Bmw E36 318i cabrio
Pare ingrijita masina felicitari:D
Pretul de achizitie? Si ce ii mai faci la primavara? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e tare matza :twisted:
|
nicio idee...sfat...?
|
Quote:
Keep up the good work! |
arunco =)))) .....prietenash ... :))) stii parerea mea cumnate ! : x da numai fi rau cu ea ca e si ea batranica ...micuta 1.8i automate...e greutz si pentru ea!
|
frumos interiorul,eu zic sa te bucuri de cutia automata ca pe aproape 1400 kg + benzina si 2-3 oameni nu ai ce face cu o manuala la 16-1700 kg.. 1.8 pe cabrio nu are rost stiu cum e,am vrut sa-mi pun si eu la mine dar pentru 4 luni de vara am renuntat la complicatii.. Niste jante pe 17,recomand un deflector ca merita,chiar face plimbarea sa fie mai placuta fara curenti de aer.. Pretul a fost foarte bun,masina arata foarte bine si la cate are pe ea te-a scutit de niste bani buni..
|
7 Attachment(s)
Quote:
Exterior: buza bara fata, suspensie, jante, schimbat tipsul de la toba, e urat rau, si data jos aia cu m3 Atentie in alegerea jantelor, alaturi de suspensie fac 90% din aspectul total al masinii. Interior: e foarte frumoasa culoarea, iar in combinatie cu exteriorul verde, imi place foarte tare. Iti trebuie niste scaune recaro ca sa te poti bucura mai bine de masina, dar rabdare sa gasesti in culoarea asta. Pe viitor eu as face cam asa: Faruri cu lupa Becuri pozitie cu tenta portocalie, sau angel-uri ccfl in culoare oem (bej/portocaliu). Nari negre Proiectoare smoked (astea facute smoked, nu dinalea clare) Semnale smoked (noi) Semnale aripi smoked (noi) inca nu imi dau seama daca s-ar impaca cu Folie (in jur de 65% opacitate) - unora nu le place folia pe cabrio, mie mi se pare interesanta daca nu e "100%" si se asorteaza cu tema masinii. Hardtop (nimic nu e mai tare decat cabrio + hardtop pentru simplu fapt ca atunci cand ai geamurile deschise, nu ai stalp. la coupe ai stalpul de unde incep geamurile spate care nu coboara) Eventual niste pleoape .. asta ramane de vazut cum se va prezenta masina pertotal la momentul respectiv. Si putem sa ne pierdem in detalii, dar pentru moment cred ca ajunge. La final cateva poze cu un cabrio aceiasi culoare.Avand in vedere ca tu ai si oglinzile, si bandourile si bara spate de M ... ar putea iesi ceva foarte tare. |
2 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult...revin acum cu niste poze cum este masina in clipa de fata...nari colantate cu carbon...semnale aripi infoliate negru...proiectoare in foliae negru...urmeaza alte jante...suspensie...vopsea si etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning