Sunt mai nou pe aici dar am zis ca poate nu strica sa va arat si mashinuta mea. Este un 318D 116 Cp din 2003. Ma gandesc sa ii vopsesc manerele de usi si bandourile. Voi ce ziceti de asta? Sper sa va placa.
am vazut masina chiar azi
am trecut pe langa ea..k stiu zona..la 2 statii de acolo stau si eu
mda..ai putea sa le vopsesti..
e si asta o idee
nu credeam k e diesel
dragute jenti..
si nu credeam k esti membru 4tuning.. bine ai venit!
sal am si eu unu 318d din 2004 si am jenti pe 15" ale tale par pe 17'.. acuma ma gandesc ce sa fac de care sa imi pun .Tu ai cumparat masina cu jentile acestea?
Jantele le-am cumparat din Belgia. Pe masina am avut unele de tabla de 15 dar pe care le-am lasat acolo (lipsa de spatiu). Daca vrei sa le schimbi iti recomand sa cauti mult si bine pt ca nu tot ce vezi isi merita banii. Daca vrei sa te ajutam da-ne de veste. A si da ale mele sunt pe 17 dar erau la acelasi pret cu cele pe 18, insa nu ti-as recomanda pe 18 din cauza talonului mic al cauciucului. Daca gasesti si pe 16 si iti plac eu zic ca poti sa-ti iei.
P.S.: Am nevoie de un set de jante pe 15 din tabla...ca am ramas cu 4 cauciucuri de iarna noi.
Nu scade din putere da is pe 17"? Eu acuma am pus cauciucuri de iarna pe jentile din tabla dar ma gandesc sa le vadn sa imi iau jentzi si pt iarna.La cat ar merge un set de 4 jenti cu capace originale de bmw pe 15'?
Nu scade din putere. Dar fiind si mai late iti ofera o alta stabilitate. Iti creste un pic consumul ..dar si frumos si devreme acasa ???Cat despre jantele de tabla cu capace nu stiu... uita-te si tu la ceva asemanator sau cere un pret.Capacele nu prea ma intereseaza. Apropo ce culoare e masina ta si niste poze daca ne poti pune.
belea masinutza ta,sa o stapanesti sanatos,fara incidente si sa-i dai cat mai mult fum ap cat ai atins max cu ea..........???i-ar sta super cu ce ai zis tu mai sus