cu ce ai prins numarul in spate?
as vrea sa pun si eu fara rama si fara suruburi...dar nu prea am incredere in banda dublu adeziva....parca pe moment nu prea tine(am avut la opel,banda si prins cu surub,dupa 2-3 sapt cand am vrut sa dau jos numarul nu a venit jos nici cum..)
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...
Numarul l-am prins cu banda dublu adeziva si pe fata si pe spate ! Banda de la BISON Car Type e de exterior si tine foarte bine dar important este sa degresezi bine ambele suprafete cand o aplici ! Eu am tras de el sa vad daca iese si nici macar nu se misca
PS. O banda iti ajunge pentru o placuta ( se pune pe latimea numarului sus jos si mijloc ) .
foarte misto masina ! m-a facut sa imi fie dor de 318i al meu
am cautat mult timp o bara de fata ca a ta in final alegand bara de M3 cu splitere CSL.
ce i-as face eu i-as lua volanu de M si farurile cu xenon si angel cu smd
Multumesc frumos , frumoasa si bara cu splitere CSL , asta am si eu in gand un volan de M ( cand osa am bugetul necesar ) si niste arcuri sport si abea dupaia faruri cu lupa + xenon !
Frumoasa rau de tot masinuta,iar interiorul(scaunele ) fac totul..
Sa o stapanesti sanatos si sa "invarti" volanul cati mai multi km.Daca o sa ne vedem in trafic..sa-mi amintesti sa dau un suc) pentru ajutor