beton masina(a zecea oara cand iti zic) ...din arad ai luat-o?unde ai facut-o?sau asa era?cat te-a costat cu tot cu tot ?
acu daunlodez si filmu al 2-lea ?
salut,frumoasa masina foarte misto jantele ...spune-mi si mie cat ai dat pe ele ca as vrea sa le schimb si eu la a mea.....iti arat si eu niste poze cu prietena mea cea mai buna
Si in legatura cu geamurile chiar daca gasesti sa le faci la cuptor nergre cum vrei tu eu zic ca nu se merita ca se strica cu timpul si de la soare si de la solutiile cu care iti sterg geamurile la spalatorie ....uite si eu vreau sa le fac negre si am gasit in bucuresti un service ....a zis ca costa 180 euro si iti dau autorizatie ei de la rar si de la politie si cred ca ma bag
de ce nu ai mai pus pleoapele la faruri?ca se vaad misto...si parca nu le-ai mai pus dupa ce ai vopsit-o...zi-mi si mie de unde sa iau o pereche de jante cromate si la ce ban...pe 17 as vrea...sau 16...
n-am mai pus pleoapele pt ca s-a rupt una cand am dat-o jos....
daca vrei jante beton si noi.....dute la un magazin de tuning...si comanda...sau din piata de masini.....daca gasesti second....cam pe la 7-800euro iti gasesti beton....
ar99beamwe chiar ca arata super frumoasa fara suparare ma referam la prietena ta de masina ta nu am cuvinte pacat ca nu ai participat si tu la tuning show
hahaha...
nu o fost gata baraca ....de aia n-am participatt.........
Na ca imi bag si eu coada
In primul rand sa o stapanesti sanatos ca tare frumoasa mai e.
In al doilea rand iti recomand sa pui folii Llumar ca-s cam cele mai bune.