18-11-12, 18:39
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Re: E36 - BMW 320i Coupe Comfort Edition
nailbombmax: Pana sa intru la 402 m vroiam o masina Stock cat mai simpla si cat mai OEM.Dupa ce am intrat la Drag Race cu aceasta masina mi-am dat seama ca trebuie sa dau jos din greutatea ei, si am inceput cu scaunele. In afara de scaune,Volanta care e de la UUC masina are totul OEM.
Am vazut Clar diferenta intre OEM si alta marca buna...la ambreaj. Am cumparat ambreaj SACHS la pretul de 520 ron pentru 2.8, l-am rodat cat a trebuit si degeaba, patina.....Cand am cumparat ambreaj OEM si am dat 1200 ron s-a vazut diferenta.Asta este parerea mea,daca Poti cumpara numai OEM,direct de la ei(Germania).
PS: Altul decat sa dea 200 euro pe niste bandouri OEM isi cumpara un motor.....sau o masina
THX
Last edited by Provenzano; 18-11-12 at 18:44.
|
|
|
18-11-12, 18:54
|
|
Stage 5
Member of: [CSR]
|
|
|
|
18-11-12, 19:26
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by motzu
|
Daca ai citi cu atentie descrierea, ti-ai da singur raspunsul.
|
|
|
18-11-12, 19:27
|
|
Stage 5
Member of: [CSR]
|
Quote:
Originally Posted by nailbombmax
Daca ai citi cu atentie descrierea, ti-ai da singur raspunsul.
|
cred ca nici tu nu stiai ce ai vrut sa zici.
in fine hai sa nu poluam topicu
|
|
|
18-11-12, 19:34
|
|
Stage 3
|
[QUOTE=Provenzano;5252876]nailbombmax: Pana sa intru la 402 m vroiam o masina Stock cat mai simpla si cat mai OEM.Dupa ce am intrat la Drag Race cu aceasta masina mi-am dat seama ca trebuie sa dau jos din greutatea ei, si am inceput cu scaunele. In afara de scaune,Volanta care e de la UUC masina are totul OEM.
Am vazut Clar diferenta intre OEM si alta marca buna...la ambreaj. Am cumparat ambreaj SACHS la pretul de 520 ron pentru 2.8, l-am rodat cat a trebuit si degeaba, patina.....Cand am cumparat ambreaj OEM si am dat 1200 ron s-a vazut diferenta.Asta este parerea mea,daca Poti cumpara numai OEM,direct de la ei(Germania).
PS: Altul decat sa dea 200 euro pe niste bandouri OEM isi cumpara un motor.....sau o masina
), stiu, eu am vrut sa fac diferenta intre O.E.M si piese de calitate care nu sunt facute de BMW ( prin BMW O.E.M se intelege Original Equipment Manufactured ). Eu nu am spus ca nu ai pus piese de cea mai buna calitate, dar unele dintre ele nu sunt O.E.M, din simplul motiv ca BMW nu face acele piese, in speta ambreiajul, sper sa se inteleaga cat de clar se poate. Nu poti face o masina OEM cu piese care nu sunt livrate catre BMW sau orice alt fabricant, s-au, nu ai cum sa ridici performantele unei masini doar cu piese OEM, o faci cu piese produse de diverse firme de tuning ( sau nu ) care se ocupa cu asa ceva. Nu vad nimic rau in asta, ba din contra.
|
|
|
18-11-12, 20:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
acum daca cineva zice ca masina asta nu e oem pt 2 scaune si o volanta..ar putea la fel de bine sa se lege si de faptul ca nu e oem pentru ca proprietarul nu foloseste produse bmw atunci cand o spala,ceruieste,sterge...prea mullt perfectionism strica deja....si mai ales cand cineva isi pregateste discursul pt a fi rautacios cand chiar NU e cazul...ar trebui sa-si aleaga cuvintele foarte bine si daca face pe desteptul sa o faca pana la capat cum trebuie: din categoria" depistati greseala banala de ortografie din randurile de mai sus"
|
|
|
18-11-12, 21:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [PARTICIPANT CURSE] [Old School Cars]
|
pana la urma OEM neOEM nu mai conteaza , important e ca in masina sau investit f multi bani si piese de calitate si f scumpe si masina a oferit performantele dorite chiar mai mult , asta nu mai e o masina ca oriare alta ce merge pe strada este mai mult o masina de drag
|
|
|
18-11-12, 21:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
AFTER-MARKET nu inseamna ieftin si calitate proasta,pe langa asta,legat de performanta,in cele mai multe cazuri se opteaza pentru after-market,treaba e cam logica.. OEM=STOCK.
Ideea e sa nu fie carpeala,tilcarie sau te miri ce ieftineli... Adica sa se opteze pentru calitate nu cantitate.
SuperSprint nu inseamna OEM,din contra,e ceva mai bun decat OEM,prin urmare mai 'casto'!
Si oricum,luata ca un intreg masina este tare cam din orice punct de vedere pentru ce se vrea a fi ea si gata. Cine cauta carcote pentru toate nimicurile n.a prins ideea topicului si mai ales nu urmareste protagonista threadului.
Numai bine.
|
|
|
18-11-12, 21:45
|
|
Stage 3
|
, ma distreaza reactia unora, eu am spus 2 lucruri, masina nu este 100% OEM ( nu ai cum sa faci o masina de performatele acestea doar cu piese OEM) si 2, masina este facuta cu pieste scumpe si bune. Unde vedeti voi ca eu am criticat masina s-au am spus ceva rau despre ea? Exemplu, poate asa o sa ma fac inteles si ce dei care vor sa citeasca printre randuri: am pe masina kit-ul de amortizoare Bilstein B12 ( amortizoare B8 + arcuri Eibach ProKit ) deci clar nu sunt OEM (sunt peste, exact asta am spus si despre ce a facut Dragos pe masina) daca erau B6 atunci erau OEM, B 6-le s-a pus pe E36. Sunt multe piese care nu sunt OEM, DAR SUNT MULTE PESTE CELE OEM, exemplu: capota. Sper sa fi facut lumina. Subiect inchis pentru mine.
|
|
|
18-11-12, 21:56
|
|
Stage 5
|
draga domnule nail,sau mai bine zis "DAX" nu mai supara si strica topicurile oamenilor ca nu e frumos.....
|
|
|
18-11-12, 21:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nailbombmax
, ma distreaza reactia unora, eu am spus 2 lucruri, masina nu este 100% OEM ( nu ai cum sa faci o masina de performatele acestea doar cu piese OEM) si 2, masina este facuta cu pieste scumpe si bune. Unde vedeti voi ca eu am criticat masina s-au am spus ceva rau despre ea? Exemplu, poate asa o sa ma fac inteles si ce dei care vor sa citeasca printre randuri: am pe masina kit-ul de amortizoare Bilstein B12 ( amortizoare B8 + arcuri Eibach ProKit ) deci clar nu sunt OEM (sunt peste, exact asta am spus si despre ce a facut Dragos pe masina) daca erau B6 atunci erau OEM, B 6-le s-a pus pe E36. Sunt multe piese care nu sunt OEM, DAR SUNT MULTE PESTE CELE OEM, exemplu: capota. Sper sa fi facut lumina. Subiect inchis pentru mine.
|
Ba dute bateti coasa!Vezi sa nu iti pierzi elemente din caroserie de la dacie si dupa mai vorbim..
|
|
|
18-11-12, 21:57
|
|
Stage 5
|
deageaba "iegzista" power daca nu e creier !
|
|
|
18-11-12, 21:59
|
|
Stage 5
|
|
|
|
18-11-12, 21:59
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
motzu: Stii prea bine cum e...
aprilia_sr: Ai fost langa mine o mare parte din timp si stii prea bine ce ,cum,unde si cand ...
dani_smarandescu: Da, este o masina de strada care merge la drag....nu pe platforma....Pe roti.
sharkylete: Bine punctat.Am incercat sa optez pentru calitate si cand s-a putut pentru OEM.
nailbombmax rima data ai zis ceva...la sfarsit ai zis altceva.
|
|
|
18-11-12, 22:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GaLu_Bv
deageaba "iegzista" power daca nu e creier !
|
+1...
|
|
|
|
|