La inceput a fost o masinutza clasica ruginita si parasita. Eu am cumparat-o de la un batranel din germania si am adus-o pe platforma am adus 2 cu 500 de EURO ambele. Una pentru un prieten de al meu. Si am inceput sa o recoditionez. Mai jos las poze cu masina reconditionata
cam pe la jumatate dar mia am de lucru la ea.
frumoasa masina.. apreciez ceea ce faci dar faza cu, cumparatul de la batranel mi se pare vrajeala la multi dintre voi si nu pot sa cred sincer.
App misto covorul
Am fost in germania la niste cunostinte si ei m-au dus la un batranel de 60 de ani care o tinea si a vrut sa o vanda caci nu mai putea avea grija de ea
Am fost in germania la niste cunostinte si ei m-au dus la un batranel de 60 de ani care o tinea si a vrut sa o vanda caci nu mai putea avea grija de ea
frumoasa masina. spor la reconditionat esti din targu mures?
@maniack:
nu numai in germania...cam peste tot in vest...unde nu prea exista dusmanul nr1...adica STRESUL
Am fost recent la niste prieteni intr-un sat in Austria si acolo mergeau batranii( care aratau pe bune de 120 de ani de zici ca mor din moment in moment ) cu septar, Gl, S classe, X5 toate fiind ultimele modele aparute cu 30 km la ora nu exagerez de iti venea sa intrii in iei sa ii dai la o parte
Da cand cumpara cineva masina de la batrani chiar nu o mai pot inghite... am auzit de zeci de ori fraza asta si chiar era topic deschis special pentru asta. Oricum daca a cumparat proprietarul de la batrani sa fie sanatos dar chiar am stat si eu ceva timp in strainatate si batranii erau intotdeauna cu masini moderne exact invers cum e obisnuita lumea in Romania. Masini clasice si de colectie doar si doar la tineri am vazut. Acum nah asta e parerea mea dupa cate am vazut. Dati-mi in cap acum