Salut.
Parerea mea, dupa gustul meu, care nu trebuie sa coincida cu a nimanui.
Nu trebuie neaparat sa-ti iei MTech I ca sa arate bine ursul. Sau, pana iti vei lua, il poti face frumos si cu alte elemente.
Revin, parerea mea:
+ fusta spate da
+ eleronul da
+ pragurile da
- fusta fata nu
- jantele nu
Din poze arata bine ursul, nu cred ca e nevoie de o investitie majora sa-l faci sa arate si mai bine. Daca schimbi cele doua elemente care le-am enumerat, plus o suspensie corespunzatoare sunt convins ca va arata foate bine. Dupa gustul meu, cum ziceam.
Pana una alta, ai grija si sa te bucuri de el asa cum trebuie.
Multa bafta.
ms mult de sfaturi pai jantele oricum vin schimbate am ceva cu buza niste borbeturi dar nu are rost sa le pun iarna si bara de fata vreau sa o schimb si mai putin sa il las si o folie neagra pe spate
ba frate nu pot sa imi duc si eu masina la vopsit nu pot sa fac nimica din cauza la politistii astia tampiti de nu imi mai scot odata numerele asa ceva nu ai vazut de 8 zile astept numerele de tm astia cred ca impodobesc bradu acolo in loc sa se ocupe de dosaru meu
am o nelamurire am ceva probleme cu numerele de tm ce trebuie sa imi iasa...problema e alta mie imi trebe masina daca pun numerele vechi adica alea de arad facute dintr-un carton are ce imi sa faca politia daca ma opreste???
https://www.youtube.com/watch?v=a5WfXpVBPL8
video asta va rog sa nu ma luati la rost sunt incepator unde nu a dat cercuri am incercat cu a 2 sa vad....iar pe ala ce filmeaza nu il bagati in seama