Am avut de mic ceva special pentru bmw-uri....acum 3 ani il tot vedem parcat(cine cunoaste in zona 1 Mai,valcea) si faza a fost k l-am cunoscut pe proprietar si cu chiu cu vai mi l-a vandut...Cand am achizitionato avea motor 1.6 benzina care nu era in apele lui deloc...la 1 an am refacut motoru(segmenti,cuzineti) si parca il mai inviasem putin....acum 4 luni a dat norocul peste mine sa gasesc un e21 intr-o curte lasat in paragina de 10 ani....am cautat proprietaru si l-am cumparat si pe asta si am mutat de pe ala tot ce tinea de partea mecanica pe al meu(motor,cutie,cardan,grup,suspensie.discuri.etc) .Motorul 2.0 122 cp este intr-o stare buna....trage foarte bn...Ce sa zic...la ora actuala sunt foarte multumit.La primavara o sa mai urmeze o vopsire si o sai las putin garda.
Frumos... si eu am vazut doua la mine in oras in paragina dar nu a vrut sa le vanda nici un proprietar...in fine
Eu zic sa scoti coada aia de rechin, sa schimbi spoilerul spate cu unul original si ceva jante cu buza ca astea ce le ai parca nu merg nici cum cu masina. atat pentru inceput.
multa bafta !!
Frumos... si eu am vazut doua la mine in oras in paragina dar nu a vrut sa le vanda nici un proprietar...in fine
Eu zic sa scoti coada aia de rechin, sa schimbi spoilerul spate cu unul original si ceva jante cu buza ca astea ce le ai parca nu merg nici cum cu masina. atat pentru inceput.
multa bafta !!
sunt de aceeasi parere cu u ..bara spate am schimbato,,,,urmeaza un chit bbs si o sa caut si niste jante...merci