![]() |
E21 - VL 05 XMT
16 Attachment(s)
Am avut de mic ceva special pentru bmw-uri....acum 3 ani il tot vedem parcat(cine cunoaste in zona 1 Mai,valcea) si faza a fost k l-am cunoscut pe proprietar si cu chiu cu vai mi l-a vandut...Cand am achizitionato avea motor 1.6 benzina care nu era in apele lui deloc...la 1 an am refacut motoru(segmenti,cuzineti) si parca il mai inviasem putin....acum 4 luni a dat norocul peste mine sa gasesc un e21 intr-o curte lasat in paragina de 10 ani....am cautat proprietaru si l-am cumparat si pe asta si am mutat de pe ala tot ce tinea de partea mecanica pe al meu(motor,cutie,cardan,grup,suspensie.discuri.etc) .Motorul 2.0 122 cp este intr-o stare buna....trage foarte bn...Ce sa zic...la ora actuala sunt foarte multumit.La primavara o sa mai urmeze o vopsire si o sai las putin garda.
|
Re: bmw e21 VL 05 XMT
felicitari Bila, sa ai parte de el, foarte frumos. Sper sa mai iesim curand sa il mai admir.
|
Re: bmw e21 VL 05 XMT
Quote:
|
Re: E21 - VL 05 XMT
2 Attachment(s)
8)8)8)8) oldie but goldie
|
Quote:
|
Arata bine BMW-ul tau,dar XOX-ul e bijuterie!Sorry...;)
|
Quote:
|
Quote:
XMT-ul ...nu am cuvinte, felicitari Bila pentru masina:X |
GASIM UN SET DE BBS RM SA FIE TREABA........;);)PT BILA
SUCCES CU RECHINU;) |
Asta Da pasiune pt Bmw.Felicitari din partea mea si mult succes.
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos... si eu am vazut doua la mine in oras in paragina dar nu a vrut sa le vanda nici un proprietar...in fine
Eu zic sa scoti coada aia de rechin, sa schimbi spoilerul spate cu unul original si ceva jante cu buza:):) ca astea ce le ai parca nu merg nici cum cu masina. atat pentru inceput. multa bafta !! |
E super masina...au un aspect frumos tare bmw-urile e21 asa de muscle car8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning