Au iesit frumos jantele.Presupun ca pastrezi si replicile......cel putin eu asa as face!Al doilea set de jante sunt OZ?ce model?
Celelalte le vand o sa pastrez oz deoarece arata masina foarte bine cu ele.... sunt OZ CERES, polishate 8.5j et 15 sper sa va placa mie unu imi plac foarte mult, parca ar fi o alta masina
Superba n-am ce zice, suspensia face tot, mie unu imi place mai mult fara paket M... asa sa fie stock, pe burta si jante nesimtit de late spor la treaba in continuare !
Superba n-am ce zice, suspensia face tot, mie unu imi place mai mult fara paket M... asa sa fie stock, pe burta si jante nesimtit de late spor la treaba in continuare !
Msss ... si mie imi place fara pachet dar bandourile de M si bara fatza imi plac....
bravo felicitari...barile si pragurile ce o sa faci cu ele le lasi asa gri sau o sa le vopsesti in culoarea masini?cred ca ar da mult mai bine in culoare
bravo felicitari...barile si pragurile ce o sa faci cu ele le lasi asa gri sau o sa le vopsesti in culoarea masini?cred ca ar da mult mai bine in culoare
Mss... voi vopsi bara fatza si pragurile in culoarea masini dar momentan nu sunt banii... daca reusesc sa vand jantele celelalte le voi vopsii...
crysty.bobok. mss si mie imi place mult cum arata..