Mareane ai comis o urat ... zau Acum doua luni eram exact in situatia ta , ( un mos a intrat in mine ) . Sper ca tot raul asta sa fie spre bine . Tu esti intreg ?
Ba mai stiu eu o masina care este lovita EXACT la fel )))) L-ai distrus pe daffy total ))) dupa ce ca n are femei, i ai luat si ultima speranta. tziganeeeeeeeeeeeee
HAHahahahah ahha hahahaha haha ha "NU E BORCAN CU GEM SA SE TERMINE" =))))))))"
__________________ BMW Motorsport
Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
bmw_motorsport - breku fortza ,ca tancu m-a mutat de pe sosea
Wilgax - stiai deja ca nu sunt p treaba mea
abby3325 - id Danielei este momentan "BUSY"
D_a_N_i - i-am dat a 3 fisa din alea care le-am primit de la gagica aia
Sir 10 - multumesc fratele meu daca iese cum vreau cu 25 d milioane la dosarul de daune o fac bomba
Daniel_Toa - fizic sunt intreg........psihic ...inca nu stiu
Maniak22 - daniela e bine ma e bruneta stii tu viata mea
CaZu - gracias de complimente
sprinter - dupa ce gust din borcan ii dau si lui !...ce sa faci ba fratele meu ...cred ca astia de prin ghencea au primit blestem astia cu masini negre !..IAR LEGAT DE DAFFY ))))) ERA GELOS IN MASINA CAND I-AM CERUT ID.(MI-A ZIS ,BA FRATE VEZI CA SUNT GELOS)..SI I-AM ZIS OK...FI GELOS IN CONTINUARE lollollollollol:lol gagik in spate radea cu gura pana la urechi :lol
SAX1987 - eu chiar m-am distrat maxim =)))))))
"nu e borcan cu gem sa se termine" .. oka`y .. recunosc, puteam sa fiu mai subtil, insa ideea e tot aia )
Si daca e pana acolo .. Sprintere, nu am dreptate ? :P
Aoleu cred ca il incarcam pe ala cu bataia saracu...) tot el de vina si tot el cu gura mare...
Nu te bucura cu plata daunelor ca astia de la asigurari (mai ales daca are din aia saracie..) o sa caute motive ori sa iti dea mai putin bani, ori sa iti intarzie plata cat mai mult, o sa ai de furca cu ei. Iti urez succes )