Urmaresc de multi ani acest forum, am invatat multe, dar am avut si multe dorinte neimplinite din cauza lui. Intr-o buna zi am plecat in cautarea a ceea ce-mi doaream si dupa 3 luni de cautari l-am gasit pe el, iar povestea lui incepe asa:
"Pe data de 01.06 1983 o scanteie a dat viata unui motor care toarce si astazi, e vorba de un E21 318i, tot in acel an i s-au mai nascut 1302 de fratiori. A gustat pentru prima data din glazura soselelor in Franta fiind un membru iubit in familia adoptiva. A vizitat Parisul si s-a balacit pe Coasta de Azur. Dar soarta la dus departe de acele locuri pentru ca astazi sta la umbra Carpatilor hoinarind prin Romania. Din anul 2000 se simte ca acasa aici, iar eu personal sunt multumit de el, sunt al 3-lea proprietar al acestei masinute simpatice si cred ca ultimul. Anul trecut a intrat in posesia mea. Multe schimbari nu am facut la ea pentru ca sincer nu am ce sa-i fac, doar niste mici retusuri a suferit. Iar pe viitor tot asa, o sa incerc sa o mentin asa cum am primit-o pana la ultima ei rasuflare. Poate doar niste jante in rest totul e nesemnificativ."