22-05-10, 01:34
|
|
Stage 5
|
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
dupa o luna de munca am ajuns sa fiu aproape gata cu majoritatea lucrurile ce am vrut sa le modific masinii.. Am schimbat faruri,aripi,capota fl,bara M+proiectoare cu lupa,grile de aerisire in aripi,aerisirile pentru bara M,stopuri cu led,am scos semnul din capota,vopsit complet+ornamente bara+usi,angel eyes ccfl..sigur am omis ceva,oricum mai sunt multe ce trebuie puse pe ea.. Mi-a ajuns azi eleron portbagaj,inele cromate pentru ceasuri,nari negre,xenoane pentru scurta si proiectoare, eleron luneta.. Nu am prea stat sa pierd vremea cu investitiile in el,am cam luat tot ce mi-a picat in gand si m-am gandit ca o va face deosebita.. Jantele le voi schimba saptamana asta cu cele de pe pisica.. suspensia sport reglabila o sa imi ajunga in 2 saptamani..Daca imi permite timpul voi monta saptamana viitoare o toba remus ce am pregatit-o pentru ea..vor urma si folii dupa ce voi termina de montat toate accesoriile.. In rest nu stiu ce o sa ii mai fac,m-am luat si am facut totul dintr-o data si acuma stau in pana de idei..cred ca un soft l-ar mai instari putin.. In rest daca are cineva vre-o idee pentru masina il ascult cu mare placere,eu sunt multumit de masina cum a iesit.
Last edited by BMnWA; 22-05-10 at 01:42.
|
|
|
22-05-10, 02:57
|
|
Stage 5
|
a iesit frumos pana acum,cand vor veni jantele se va schimba si mai mult lookul in bine,ai grija de ea.
|
|
|
22-05-10, 10:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
aripile nu prea se potrivesc .. in mintea mea sunt un fel de sigla ///M pe spate .. numa ca e pe aripa
|
|
|
22-05-10, 12:22
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by BMnWA
dupa o luna de munca am ajuns sa fiu aproape gata cu majoritatea lucrurile ce am vrut sa le modific masinii.. Am schimbat faruri,aripi,capota fl,bara M+proiectoare cu lupa,grile de aerisire in aripi,aerisirile pentru bara M,stopuri cu led,am scos semnul din capota,vopsit complet+ornamente bara+usi,angel eyes ccfl..sigur am omis ceva,oricum mai sunt multe ce trebuie puse pe ea.. Mi-a ajuns azi eleron portbagaj,inele cromate pentru ceasuri,nari negre,xenoane pentru scurta si proiectoare, eleron luneta.. Nu am prea stat sa pierd vremea cu investitiile in el,am cam luat tot ce mi-a picat in gand si m-am gandit ca o va face deosebita.. Jantele le voi schimba saptamana asta cu cele de pe pisica.. suspensia sport reglabila o sa imi ajunga in 2 saptamani..Daca imi permite timpul voi monta saptamana viitoare o toba remus ce am pregatit-o pentru ea..vor urma si folii dupa ce voi termina de montat toate accesoriile.. In rest nu stiu ce o sa ii mai fac,m-am luat si am facut totul dintr-o data si acuma stau in pana de idei..cred ca un soft l-ar mai instari putin.. In rest daca are cineva vre-o idee pentru masina il ascult cu mare placere,eu sunt multumit de masina cum a iesit.
|
imi place foarte mult cum a iesit mi se pare putin ciudat fara semnul de pe capota.geamuri fumurii,lasata pe burta si jante iar mai trebui.nu mai tin minte ce jante avea pisicuta ca am citit topicul.niste rh-uri buate ar prinde-o bine w3 parca e modelul.nu imi merge o litera sry
|
|
22-05-10, 14:05
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
frumoasa masina ....imi place mult culoarea si ca ii ingrijita,ii la linie tot
cateva sugestii ar f:in primul rand sa dai jos aerisiriile alea ca nu prea dau bine si nu isi au locul
sa faci nariile negre,
si eventual atunci si semnalele smoked + stopuriile dar nu neaparat
suspensia am inteles ca va aparea curand...eu zic ca o sa fie piesa de effect pentru ea si intr-un final jantele..ca o fi ceva de M ca ceva cu buza,depinde ce iti place
bafta
|
|
|
22-05-10, 18:22
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Felicitari!! A iesit foarte bine.
|
|
|
23-05-10, 14:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by plictisit
aripile nu prea se potrivesc .. in mintea mea sunt un fel de sigla ///M pe spate .. numa ca e pe aripa
|
atunci asa ar trebui sa ti se para si bara si volanul si jantele de m si o nuca de m ca doar sunt facute pentru M3 nu pentru orice e46 , nu ? Chestia cu semnul M pe spate e ca nu face nimica spectaculos la masina in schimb astea o schimba total. Are motor destul de ok si o sa fie si mai ok dupa ce il mai prepar putin.Pentru mine se potrivesc perfect,asta am vrut, asta am avut si daca vreau ii trantesc si un motor dupa care pot sa pun linistit sigla M si pe spate sa mearga in linie cu aripile.
|
|
|
23-05-10, 15:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by soosy
frumoasa masina ....imi place mult culoarea si ca ii ingrijita,ii la linie tot
cateva sugestii ar f:in primul rand sa dai jos aerisiriile alea ca nu prea dau bine si nu isi au locul
sa faci nariile negre,
si eventual atunci si semnalele smoked + stopuriile dar nu neaparat
suspensia am inteles ca va aparea curand...eu zic ca o sa fie piesa de effect pentru ea si intr-un final jantele..ca o fi ceva de M ca ceva cu buza,depinde ce iti place
bafta
|
Quote:
Originally Posted by SAX1987
Felicitari!! A iesit foarte bine.
|
mersi,imi place si mie cum a iesit.. Aerisirile alea nu pot sa le dau jos pentru ca e decupata aripa nu sunt stikere lipite si dupa mine chiar merg si isi au locul o fac sa-mi satisfac mie fanteziile nu sa fiu apreciat x sau y . Grilele mi-am cumparat direct negre si deja sunt montate. Celelalte sunt de vanzare pentru cine le vrea.
Last edited by BMnWA; 23-05-10 at 15:07.
|
|
|
23-05-10, 15:05
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
pai da dar la e46 e putin diferit, sunt piese de m3, si piese de m, adica pachet m pentru non m e46 .. cum e bara de m care nu seamana cu bara de pe un m3 care e gen rieger, bara de m de pe spate cu difuzor care nu e ca aia de pe m3 care e facuta pentru 4 evacuari si arata si altfel, si jantele si schimbatorul sunt tot de m, comune, nu de m3, asa e in mintea mea .. n-am zis nimic de motor sau de faptul ca e berlina, ma refeream strict la aspect
|
27-05-10, 23:44
|
|
Stage 5
|
stiu ce zici.. alea nu le-am gasit pe original si m-am imprumutat de peste ocean cu ceva asemanator.. Depinde de fiecare de unde se trage,aici cel putin nu este nici macar o tentativa de asa ceva,am avut boala pe niste grile oem de anul trecut cand am vrut sa pun pe pisica dar le-am ratat la o licitatie.. O sa dea mai bine cand o sa ii pun eleroanele. In rest usoare modificari de aspect si putin confort,o nuca rotunda.Ceva asemanator am avut pe pisica prima data si m-a satisfacut destul de mult,o simt mult mai bine in mana si imi place mai mult,puteam sa iau de M orice model dar am avut fixatie pe una rotunda. Jantele le-am pus de pe pisica,freaca putin va trebui sa operez la aripile spate. Consumul e mai mult decat satisfacator, afara mers de pocait la povesti si admirat de peisaje 6.1 , in oras japca pe fata 16 ,oras mers normal 10 + sau - . sincer cred ca pot sa scot peste 20 )
Last edited by BMnWA; 27-05-10 at 23:51.
|
|
|
28-05-10, 00:14
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Imi place nuca !!! Cat costa ? Poti sa-mi faci rost si mie sau sa-mi spui de unde?
Ce ai facut cu jantele alea pe 18 de la colegu din Craiova?!
|
|
|
28-05-10, 09:39
|
|
Stage 5
|
jantele pe 18" sunt puse acuma pe 5 , pe 3 cred ca omoram cauciucurile in primii 100 km. Nuca a fost 220 lei,daca vrei te pot rezolva.
|
|
|
28-05-10, 10:20
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
asa da ...cu nariile negre si cu jantele astea este frumusica si se mai si poate si mai mult
aerisiriile alea raman o dorita de a ta...acum fiecare cu gusturiile lui,tie sa-ti placa..
oricum felicitari inca odata si bafta cu ea,acum in mare ai cam tot ce ar trebui pe masina,mai mici schimbari pentru a fi mai de effect,atat
|
|
|
28-05-10, 14:51
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
frumoasa.parerea mea e ca este loc de mai bine la jante si putin mai coborata.chiar foarte frumoasa nuca!
|
|
|
28-05-10, 15:51
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
arata bine, imi place capota clean, fara semn. si-mi place si consumu in schimb... nuca nu mi se pare cine stie ce. mai repede vroaim asa ceva! cel putin pt mine... bine, urata nu e, dar nu ma atrage asa tare.
spor la treaba in continuare! merge o folie dark spate si medie pe fata, si o idee mai jos.
bafta!
|
|
|
|
|