Prima masina prezentata iam dat-o lu tata si am promis ca ma ocup de ea sa functioneze asa ca sa o arat si pe a mea la care de cand am luat-o am schimbat capota,porbagajul ,iam pus pleoape scurte si urmeaza sa dau pragurile jos suspensi sport spate ...... dar toate la randu lor sa vad cum ma descurc sa lucrez la ambele
M`a distrus psihic anul trecut ursul asta pe care l`ai luat acum neamtule .... eu in mare parte m`am ocupat ca masina sa functioneze cat timp a fost in craiova .... am auzit ca pana sa ajunga la tine a mai avut cativa proprietari intr`un timp foarte scurt ..... eu sper sa o scoti la capat cu el ( sper ca stii ce probleme are ) Mai e pe gaz ?
Quote:
Originally Posted by Neamtzu_e36
Prima masina prezentata iam dat-o lu tata si am promis ca ma ocup de ea sa functioneze asa ca sa o arat si pe a mea la care de cand am luat-o am schimbat capota,porbagajul ,iam pus pleoape scurte si urmeaza sa dau pragurile jos suspensi sport spate ...... dar toate la randu lor sa vad cum ma descurc sa lucrez la ambele
Vrei sa spui ca ai schimbat o capota buna cu asta din poza?
Dupa cateva zile de gandire am hotarat 2.5-ul intra la facut ,iau geamurile electice dupa cealalta,puntea spate cu discuri,jantele ...... si le pun pe cealalata dupa care 1.8 o sa dispara cred ca in curte la tara ,si pe 2.5 o sa pun kitul de m-teck 2 sper sa o termin cat de cat pana in mai cand o sa apar si eu la mare
O intrebare poate mai ciudata ,as putea sa montez o bara fata si o fusta fata de 90 pe una mai veche ma refer cu stopuri scurte? Daca e frumos saptamana viitoare 1.8-ul intra in operatie pt fratele mai mare
A mai venit una in parcare o pisica neagra,interior piele negra ,ABS,servo,inchidere + alarma,motor 1.8 an 93 are o problema cu aprinderea treb sa o fac am facut 3 poze dar nu prea se vede am sa revin maine cu altele