Explicatia vanzatorului:
Acest motor apare ca fiind un 2500(in actele de germania) dar el este modificat acolo dintr-un 2,3 schimbate camasile si pistoanele in 2,5 sau probabil arborele si bielele.Nu stiu care e diferentza intre 2,3 2,5 dar tre sa fie una din 2ua...
Deci cica eu am 2,5 cu jetronic foarte bine facut in Germania. Nu am cum sa vad care e realitatea si nici s-o simt datorita diferentialului dar trebuie sa ma duc mai departe cu lucrarea caci una peste alta acest motor merge perfect (l-am testat personal) si asta e mare lucru fata de ce aveam.
Am mai inteles ca jetronicul asta in cazul supraalimentarii nu poate fi modificata harta de injectie... pe cand la injectia cealalta cu 6 injectoare da.
Pai si ar merge sa pun toata elecrica dupa ala pe asta? Doar le am pe ambele sau sa merg pe jetronic si sa modific amestecul din presiunea pe injectie?
E foarte frig afara si sunt doar in stadiul de vorbe... Cum s-a facut un piculetz mai caldutz (peste 0) atunci ii leg firele si ce mai e si o scot la o forja de proba.
Oricum cica pe instalatia dintre motor si blocul de sigurantza ar fi 3 fire (printre celelalte) care au exact aceeasi culoare. Si cica fiecare face altceva. Daca e asa am incurcat-o ca tre sa desfac totul ... Sau sa invat si eu care-i treaba cu diagramele. Sau sa sun un preten...
Vrei sa fi Prietenul meu???
Aia e. Oi gasi eu calea la asta. Mai greu e cu frigul...